• 瀏覽: 17,694
  • 回覆: 79
  • 追帖: 1
https://www.youtube.com/watch?v=OAhcfQt-KaM

熱賣及精選
.

引用:
原帖由 chriswong1010 於 2020-2-11 10:09 AM 發表

全裸被隔離中
SORRY , 因為突然找到重要影片 , 所以改一改TOPIC ...

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 代北集團 於 2020-2-11 09:52 AM 發表

https://www.youtube.com/watch?v=OAhcfQt-KaM
雖然我覺得, 佢都未必全心去搞到搶貨, 由佢有份引起恐慌都係抵少....
我同意台灣做法, 有份播謠就拉, 簡單明確, 唔使比D人UP一揪兩揪理由,
就阻Q住晒執法情序!!

老老實實,我覺得佢無問題的。

佢只是無fact checked及有點無知,佢自己都相信。

反而信佢的,才是問題。

「給我三千城管兵,一定收回釣魚島,給我五百貪腐官,保證吃垮小日本。」
佢唔散佈……结果一樣……搶。何况依D唔係咩散佈……無人叫你信……佢亦唔代表香港發言

咪x將所有責任推落一個人度!牛唔飲水……點㩒得牛頭底……何況……一隻手掌拍唔响!

引用:
原帖由 阿克立多依 於 2020-2-11 11:48 AM 發表

雖然我覺得, 佢都未必全心去搞到搶貨, 由佢有份引起恐慌都係抵少....
我同意台灣做法, 有份播謠就拉, 簡單明確, 唔使比D人UP一揪兩揪理由,
就阻Q住晒執法情序!! ...
咁就大鑊, 台灣會拉散播謠言嘅人, 因為香港政府一定唱反調.

紅到台灣會唔會去台灣發展

回覆 引用 TOP

將佢個留言傳開去既其實都有份散播

重點係:咁做台灣是犯法的,拉得!  被人最近吹到上天的台灣😂

引用:
原帖由 一風堂 於 2020-2-11 12:29 PM 發表

佢唔散佈……结果一樣……搶。何况依D唔係咩散佈……無人叫你信……佢亦唔代表香港發言

咪x將所有責任推落一個人度!牛唔飲水……點㩒得牛頭底……何況……一隻手掌拍唔响! ...
你仲未明白 ... E+就係要對謠言殺無赦 , 不論邊個  不論情由都要拉 ,
咁先可以杜絕謠言 !!!

唔好話我話 , 法律如果講太多人情 , 只會法不成法 !!!

之前有人在台灣殺人,逃回香港,香港政府幫台灣拉埋人,台灣話唔要呀。
台灣,食屎啦。

一憎沉默大多數!!二憎曱甴!!

使唔使
告到去海牙..

發谣言引起全球搶厕纸...

鎖佢去關塔那摩湾服刑....

回覆 引用 TOP

台灣司法真係食屎大啦,陳同佳果單又唔搞好引渡,楊卓娜呢 d 小兒科都唔輪到佢話事啦,香港司法已死咩 ?

- 越升越多人買熊越升,越跌越多人買牛越跌
- 抽抽派派,轉身要快
- 以為大戶咁易睇,大戶當你係傻仔
- 有智慧不如趁勢,等真係有轉勢跡象先好嘗試博反彈

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 代北集團 於 2020-2-11 02:34 PM 發表

你仲未明白 ... E+就係要對謠言殺無赦 , 不論邊個  不論情由都要拉 ,
咁先可以杜絕謠言 !!!

唔好話我話 , 法律如果講太多人情 , 只會法不成法 !!!
香港政府做唔到,睇D假文宣散播超過成半年就知啦

主題標籤 #楊卓娜
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]