• 瀏覽: 17,679
  • 回覆: 79
  • 追帖: 1
呆灣所謂嘅司髮?貽笑大方了一點吧?

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
。。。幾時散播搶底褲,搶鹽,搶女人

日本數十年前,利用二代核電原料棒製造出數以噸計核彈濃縮(足列裝千支核武)大部分存放在福島核電廠的涷水池內!(也就是日本不接受美國5t硼酸主因)而現在的福島輻射物是主要是軸239U,240U,洩漏單位32億,衰變期分別係6,500年及2,4000年.現在日本農糧食品都是帶輻射性...祝君好運!
她可以轉做youtuber, 可能可以在美國上市

下次可能在時代雜誌見到她

回覆 引用 TOP

正正係禍從口出

回覆 引用 TOP

佢話老公嘅客講,明顯个客就做有關行业屯緊貨。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 平淡的足跡 於 2020-2-11 12:45 PM 發表

咁就大鑊, 台灣會拉散播謠言嘅人, 因為香港政府一定唱反調.
咁話大陸人食唔起茶葉蛋同涪陵榨菜嗰條茂利被人拉咗未?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kenny1032 於 2020-2-11 12:48 PM 發表

將佢個留言傳開去既其實都有份散播
其實都係架 , 果D全部都係共犯 ... 當然 , 我唸源頭都唔只佢一個

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 代北集團 於 2020-2-11 09:52 AM 發表

https://www.youtube.com/watch?v=OAhcfQt-KaM
點算呀 , 佢話佢老公個生意朋友講架喎

生意有華人地方唔洗做

兩公婆係華人區無得撈la

回覆 引用 TOP

判十年?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Taveljourney 於 2020-2-11 01:19 PM 發表

重點係:咁做台灣是犯法的,拉得!  被人最近吹到上天的台灣😂
台灣當然有法例拉 !!!
目中無法既人 , 先會覺得咩法例都唔合理 !!!

回覆 引用 TOP

人心問題

回覆 引用 TOP

講你就信,關人咩事呀,你自己諗吓真假都好正常呀

回覆 引用 TOP

死奀星

回覆 引用 TOP

台灣要拉香港人?有無引渡條例先

台灣這地方就是比一些專攪政府的爛人管理,應做唔做,符合它們的政治目的就嘩啦嘩啦在傳媒面前噴口水,沒有利益的事就扮看不到,台灣人從前的一句話,口水多過牛肉,現世界上,比尾腳佬摸過的地方基本上是寸草不生,只有等死。

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]