• 瀏覽: 17,747
  • 回覆: 79
  • 追帖: 1
熱賣及精選
信佢的,才是問題。

回覆 引用 TOP

造謠犯法?咁台灣政客加加埋埋可以踎監踎過世?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 帶刺的橄欖枝 於 2020-2-13 10:52 PM 發表
造謠犯法?咁台灣政客加加埋埋可以踎監踎過世?
咪同香港一樣羅 ... 拉又驚人話係政治打壓 , 所以咪搞到法不成法 !!!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 HKcitizen 於 2020-2-13 09:11 AM 發表

咁佢同朋友講幾句, 又比人 forward 出去。 楊小姐先係受害人吧。
佢係群組講 , 咪即係叫群組D人搶羅 ... 係無叫群組D再發出去姐
係無大罪 , 但小罪點都有D !!!

引用:
原帖由 laws168 於 2020-2-11 05:52 PM 發表

。。。幾時散播搶底褲,搶鹽,搶女人
DOMDOM都己經搶拉 , 不過 ... 搶黎做咩???

回覆 引用 TOP

如果娜姐話呆灣將會大地震大水災、饑荒…, 咪要捉佢處決?🤫😰

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 代北集團 於 2020-2-11 09:52 發表

https://www.youtube.com/watch?v=OAhcfQt-KaM
咁樣點算告謠呀, 咁都算的話就大把人要因此而坐牢了, 都伏法去

201516英超冠軍-李斯特城, 領隊-雲尼亞里
2016歐國盃冠軍-葡萄牙

仍然在呼吸都應該要慶賀
過得一日得一日, 食得一餐得一餐
隨遇而安, 隨緣而活
人無遠慮有近憂

我是一條廢中

回覆 引用 TOP

甄詠珊

回覆 引用 TOP

on79,人地講自己意見,唔係散播謠言,台灣撚最鍾意講言論自由,唔L講得呀?何況人地講中港情況,你台灣班垃圾人蠢冇藥醫

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 代北集團 於 2020-2-11 02:34 PM 發表

你仲未明白 ... E+就係要對謠言殺無赦 , 不論邊個  不論情由都要拉 ,
咁先可以杜絕謠言 !!!

唔好話我話 , 法律如果講太多人情 , 只會法不成法 !!!
香港點亂講點亂散播謠言,政府都唔會執法,所以呢半年先咁亂,台灣狗唔係日撚日講言論自由咩?連第二個地區既言論都管埋呀?垃圾台灣

回覆 引用 TOP

台灣民進黨政府現只會拉對佢地不利既謠言,但自己就養網軍造謠抹黑在野黨及中國。如民進黨會做假民宣講香港黑暴好和平

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 代北集團 於 2020-2-14 10:40 AM 發表

佢係群組講 , 咪即係叫群組D人搶羅 ... 係無叫群組D再發出去姐
係無大罪 , 但小罪點都有D !!!
咁又有少少亂發訊息... 但又不是咁大罪~

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 代北集團 於 2020-2-11 09:52 AM 發表

https://www.youtube.com/watch?v=OAhcfQt-KaM
所謂好心,令香港一排廁紙由28變成98,佢絕對要出面向全港巿民請罪,否則我睇佢都好難收科。

回覆 引用 TOP

私人談話被外洩同在公眾平台散播搖言好似係兩回事嚟㗎喎,咁學乜人講民主言論自由?

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右