• 瀏覽: 6,876
  • 回覆: 51
本主題由 YanNessIsMe 於 2020-2-16 11:50 AM 移動
Delete

熱賣及精選
其實第一句形容的事經常發生。同事係好冷漠的。香港政府都係冷漠的,甚至有點殘酷。
有時都唔明白自己為何對它們有感覺。

你投入多左、既然討厭佢、話之佢死唔L駛理佢

遠離這樣的人

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 may2kwan 於 2020-2-12 12:16 AM 發表

其實第一句形容的事經常發生。同事係好冷漠的。香港政府都係冷漠的,甚至有點殘酷。
有時都唔明白自己為何對它們有感覺。
咁你就要分清啦 同事唔可以做朋友 我試得多啦
係呢件野一出黎做野就第一份就做到而家 成日見人就想痴埋去 最恐怖係皇親國戚

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 subming 於 2020-2-12 12:31 AM 發表

你投入多左、既然討厭佢、話之佢死唔L駛理佢
我已經好冷淡對佢 係佢死心不息 我平時連望都唔會望佢 佢心地唔好 個樣都生得好醜 成面都火山口 所以成日發皮4

你一定係靚女

我係咸濕仔,最愛大包米。
後宮幾千批,成世畀女圍。

你要感激佢令你有借口你開帖

引用:
原帖由 hohohosoho 於 2020-2-12 11:52 AM 發表

你一定係靚女
唔係囉 只係我比較白同瘦 都唔係好突出果種
但偏偏就係佢最想要既野 佢成日話我瘦蚊蚊 又矮 仲返屋企同佢媽講我好多野 最好笑佢媽一見到我 指住我話我細粒
我咁差就唔好跟我啦
我其實仲好嬲 而家有機會我就串佢豆皮 醜樣 大鼻 大份

回覆 引用 TOP

我真係極度討厭呢個人 連內在都咁黑人憎 佢又中意同我講野 但回應返佢時 佢次次第一句都係答 唔係呀 唔使啦 好喜歡做話事人

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 海灣边的陌路人 於 2020-2-12 02:44 PM 發表

如果系同性,咁预系敬佩你;如果系异性,咁预系钟意上你喇!
同性 其實我唔介意人地同我一樣 係本身我好憎呢個人 加埋佢真係好醜樣

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Liz_Liz 於 12/2/2020 11:23 發表

我已經好冷淡對佢 係佢死心不息 我平時連望都唔會望佢 佢心地唔好 個樣都生得好醜 成面都火山口 所以成日發皮4
你再觀察落去,你可能會獻身俾佢

回覆 引用 TOP

岩既隨便 我對豬類敏感

引用:
原帖由 tfortest 於 2020-2-12 12:15 PM 發表

你要感激佢令你有借口你開帖
tt,改改佢嗱, 呢句懶咗咁多嘅

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]