• 瀏覽: 59,150
  • 回覆: 282
  • 追帖: 3
引用:
原帖由 TL1596 於 2020-2-12 10:53 PM 發表

好簡單姐,搵幾個打手帶風向屈泥鯭係藍絲就得
黎猛黃到飛起 每天第一時間做文宣 鬧政府鬧林鄭鬧警察 無停過

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
又黃心穎?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 annabb 於 2020-2-12 11:22 PM 發表

呢樣真。講人事非蘋果日報第一。
想信就真,唔想信就假

中出串埋一家人,許黃鄭黎阿欣大家齊齊整整食吓飯,飲吓酒

回覆 引用 TOP

好一句淫賤不能移!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 高大原始的樓主 於 2020-2-12 11:39 PM 發表

想信就真,唔想信就假
人地女仔一個都唔放過,想人自殺先收手?

回覆 引用 TOP

Again ..?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 樣衰杏兒 於 2020-2-12 09:43 PM 發表

去年4月,《蘋果》獨家踢爆「安心偷食」轟動娛樂圈,許志安火速開記招流淚道歉,之後獲老婆鄭秀文原諒,避走美國的黃心穎潛水8個月後,於12月14日返港在機場爆喊,有傳為復出試水溫,惟事業未有起色之際,耐不住寂寞的黃心穎姣心又起,「安心偷食」還未滿1周年,黃心穎竟再次被捕獲偷會人夫,今次男主角是樂隊RubberBand的鼓手泥鯭(黎萬宏)。

昨日下午3時許,讀者李小姐在海怡工廈的寵物店,見到黃 ...
抹黑抹黑

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 樣衰杏兒 於 2020-2-12 09:43 PM 發表

去年4月,《蘋果》獨家踢爆「安心偷食」轟動娛樂圈,許志安火速開記招流淚道歉,之後獲老婆鄭秀文原諒,避走美國的黃心穎潛水8個月後,於12月14日返港在機場爆喊,有傳為復出試水溫,惟事業未有起色之際,耐不住寂寞的黃心穎姣心又起,「安心偷食」還未滿1周年,黃心穎竟再次被捕獲偷會人夫,今次男主角是樂隊RubberBand的鼓手泥鯭(黎萬宏)。

昨日下午3時許,讀者李小姐在海怡工廈的寵物店,見到黃 ...
毒果有撚人信

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 高大原始的樓主 於 2020-2-12 22:58 發表

藍屍們不要睇,毒果,假新聞來的
燒比你D曱甴睇

為國為民,俠之大者

回覆 引用 TOP

講句公道話!
男女朋友行街購物有咩問點?我都有時跟別人老婆去買野,佢老公都知,不知幾開心好朋友倍佢老母!大驚小怪!

咩鬼野都話突發!
食早餐突發!
拉屎又突發!
便秘突發!
肚痛突發!
買衫突發!

五大奢求,過一不可!

破壞香港,時代曱甴!

回覆 引用 TOP

放過別人等于放過自已!

回覆 引用 TOP

又無當街扑野點知人地有野呢

回覆 引用 TOP

個李小姐加咁多個人感想,毒果班記者又變埋路人甲,一人分飾幾角。

回覆 引用 TOP

想知男既諗緊乜。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]