• 瀏覽: 59,827
  • 回覆: 286
  • 追帖: 3
[隱藏]
去年4月,《蘋果》獨家踢爆「安心偷食」轟動娛樂圈,許志安火速開記招流淚道歉,之後獲老婆鄭秀文原諒,避走美國的黃心穎潛水8個月後,於12月14日返港在機場爆喊,有傳為復出試水溫,惟事業未有起色之際,耐不住寂寞的黃心穎姣心又起,「安心偷食」還未滿1周年,黃心穎竟再次被捕獲偷會人夫,今次男主角是樂隊RubberBand的鼓手泥鯭(黎萬宏)。


昨日下午3時許,讀者李小姐在海怡工廈的寵物店,見到黃心穎和泥鯭孖咇買寵物用品,透過「爆相爆片」直擊過程,李小姐接受電話訪問說:「開頭認唔到黃心穎,只係認到泥鯭,兩個一路行一路睇寵物嘢,又傾買乜,因為店裏面有狗仔吠得好大聲,黃心穎喺度睇狗仔,我趁機行到好埋一齊睇,聽到佢講嘢,先認得佢係黃心穎。」從讀者提供的相片,黃心穎和泥鯭都戴了口罩遮樣,不過,心穎卻被身上的白色衞衣出賣,事關她在社交網貼過着同一件衫的相片,有圖有真相。


李小姐指黃心穎和泥鯭睇狗糧,又睇飲水器:「泥蜢問店員有冇『處方糧』,店員話冇,要喺醫生度買,兩個傾買咩,黃心穎把聲好姣,一路行一路有講有笑,泥鯭負責推車仔,睇佢哋買嘅嘢,似養咗隻新寵物咁,最後黃心穎負責埋單畀錢,離去時泥鯭就搬一箱大紙盒,黃心穎攞住兩袋shopping bag,泥鯭幫佢搬咁多嘢,唔該都冇講一句,明顯係『好朋友』。」


問到兩人有否避忌?李小姐表示:「黃心穎有周圍望人,但泥鯭就警惕低,店裏面客人唔夠10個。佢哋舉動唔親密,但感覺好似情侶咁行街買嘢,呢個組合幾奇怪,人哋係人夫,點解又同人夫行街,兩個大纜都扯唔埋,同安仔嗰時一樣,冇諗到佢哋會一齊行街。我有朋友話泥鯭住將軍澳,見過泥鯭同老婆放狗。」

有「翻版林海峰」之稱的泥鯭,2017年向拍拖多年的圈外女友阿欣求婚成功,在社交網晒求婚戒指放閃,有指兩人於去年結婚,但對私生活低調的泥鯭,卻一直沒有公佈喜訊,真正結婚日期卻是謎。











https://hk.entertainment.appledaily.com/entertainment/20200212/EV3UHFWR4HGPDFPLE3SQUFUR54/

黃心穎淫賤不能移
黃心穎唔止鍾意同人夫倫情,
最愛同動物集郵,例如馬、老鼠、泥鯭......

[ 本帖最後由 樣衰杏兒 於 2020-2-12 09:50 PM 編輯 ]



熱賣及精選
好煩的邪物


大丈夫
性情如火
力拔山河
人人都有朋友不要大驚小怪


 


[隱藏]
冇可能,rubblishband係黃絲, 生果報冇可以唱衰自已人, 可能係條女有問題. 現代版的葉細麼?


毒果,不了


回覆 引用 TOP

🐤🐥


回覆 引用 TOP

本性難移


回覆 引用 TOP

淫賤穎


[隱藏]
雞........................


這個世界沒有膠神,生活變得沒有快樂
支持法輪大法好......天滅中共...真主偉大....................
唉!


回覆 引用 TOP

大佬閪好痕,唔使屌咩!


引用:
原帖由 stophy 於 2020-2-12 10:36 PM 發表

冇可能,rubblishband係黃絲, 生果報冇可以唱衰自已人, 可能係條女有問題. 現代版的葉細麼?
好簡單姐,搵幾個打手帶風向屈泥鯭係藍絲就得



輸閪曬,無交嗌


回覆 引用 TOP

[隱藏]
藍屍們不要睇,毒果,假新聞來的


提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]