• 瀏覽: 19,391
  • 回覆: 127
E家日日返工都帶口罩,一出門口到放工返到屋企..帶足10幾個鐘冇除過///除左食LUNCH果一陣.....個鼻樑入面好痛...我已經冇壓到好實..有冇CHING都一樣係咁?

熱賣及精選
引用:
原帖由 pingping523 於 2020-2-12 10:09 PM 發表

E家日日返工都帶口罩,一出門口到放工返到屋企..帶足10幾個鐘冇除過///除左食LUNCH果一陣.....個鼻樑入面好痛...我已經冇壓到好實..有冇CHING都一樣係咁?
我返工日日都要戴口罩,做緊野時都要戴(公司規定要戴),反而鼻樑冇痛,抖氣就好困難

我只覺好焗

我係咸濕仔,最愛大包米。
後宮幾千批,成世畀女圍。

引用:
原帖由 海邊的快樂小魚 於 2020-2-13 02:14 PM 發表

我返工日日都要戴口罩,做緊野時都要戴(公司規定要戴),反而鼻樑冇痛,抖氣就好困難
咁就奇怪,我係好痛

回覆 引用 TOP

口罩緊才有效果,我也好痛

引用:
原帖由 pingping523 於 2020-2-12 10:09 PM 發表

都係為咗安全啫.

引用:
原帖由 仲夏外圍的神童 於 2020-2-13 04:11 PM 發表

口罩緊才有效果,我也好痛
你都有鼻樑好痛?

引用:
原帖由 woody666 於 2020-2-13 04:18 PM 發表

都係為咗安全啫.
但我想知係咪正常

我係耳仔痛,兩邊掛耳仔圈

抖唔到氣,辛苦,又濕

你十幾粒鐘無飲水?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 晚間幼稚的手袋 於 2020-2-13 05:27 PM 發表

我係耳仔痛,兩邊掛耳仔圈
x2

回覆 引用 TOP

啲女人日日帶奶罩都係咁啦

引用:

我一早已經係咁
https://www.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=28849500&utm_source=copy&utm_campaign=ios&utm_medium=share

支持警方嚴正執法!
鼻樑点解會痛,冇關係噃

主題標籤 #口罩
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]