• 瀏覽: 1,352
  • 回覆: 18
  我愛香討   香討是我第二個家
由中學2年班開AC 去到今日26.5歲  始終覺得香討先係最好既討論區

引用:
原帖由 alfred530 於 2020-2-13 02:56 PM 發表

由中學2年班開AC 去到今日26.5歲  始終覺得香討先係最好既討論區
好條命……有d餅主好獨裁唔啱立場封你戶口

擦鞋仔

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 alfred530 於 2020-2-13 02:56 PM 發表

係咪成人上成日版?  

回覆 引用 TOP

引用:

證明你係正常香港人。

回覆 引用 TOP

引用:

我唔係好耐,但就覺新人啲帖好難上到即討版塊~

即討版面來來去去都係班固定id~

回覆 引用 TOP

你係唔係講反話話佢係契弟搵笨?
D分又無用

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 sohotabc 於 2020-2-14 02:19 PM 發表

好條命……有d餅主好獨裁唔啱立場封你戶口
板主正人揸

回覆 引用 TOP

先做左14年?

不求問達於世!

回覆 引用 TOP

唔會加分的吧。

「給我三千城管兵,一定收回釣魚島,給我五百貪腐官,保證吃垮小日本。」

回覆 引用 TOP

鄉土無左好多膠po,樂趣少左

從沒有放棄心中理想...

回覆 引用 TOP

14年咁勁

回覆 引用 TOP

引用:

自從出泥做野又有自己事業開始己經好少上香討,講真一日24小時都吾夠用。

滲水 / 漏水 / 防水
http://www.hkwaterproofing.com
引用:
原帖由 andy8998 於 2020-2-14 04:10 PM 發表

自從出泥做野又有自己事業開始己經好少上香討,講真一日24小時都吾夠用。
我都唔知入左幾多年囉

FM / F80 / D70 / D5100 / P300 / SB-50 DX / SB-800
Nikon 18-140 f/3.5-5.6G ED VR
Tamron 17-50mm F/2.8 (A16)
Tokina AT-X 28-85 f/3.5-4.5

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]