• 瀏覽: 40,210
  • 回覆: 445
  • 追帖: 4
PK 百佳👆將廁纸拆開來賣、1卷6,9元、10卷就69元、原夲1條10卷先36.9、宜家拆佐賣可以賣到69元、😡奸商

附件

A0852832-CA93-418C-B625-11FC5DE239D9.jpeg(191.7 KB)

2020-2-13 06:20 PM

熱賣及精選
得20盒口罩都大大聲講等人排通宵玩9人 有咩做唔出

以後d米唔知會唔會逐粒逐粒買

引用:
原帖由 Reporterdog 於 2020-2-13 06:20 PM 發表

PK 百佳👆將廁纸拆開來賣、1卷6,9元、10卷就69元、原夲1條10卷先36.9、宜家拆佐賣可以賣到69元、😡奸商
咁賤, 如果要拆開黎賣都唔好賣咁貴, 無良企業.

引用:
原帖由 Reporterdog 於 2020-2-13 06:20 PM 發表

瓜城呃鳩香港人錢,然後捐一億俾大陸,仲要俾大陸網民屌捐錢無誠意無撚用,又唔見捐物資,仲要黨媒出來幫距辟謠,話物資隨後就到,真系睇到都開心。呃鳩版傻鳩黃撚,又比大陸市民睇唔起,簡直系一個扑街既最完美结局。

再嘈拆開一格格賣吖嗱

今天不努力工作
明天努力找工作
引用:

如果炒得起, 買番卷滅開一格格賣都好

引用:

我真係想吊七佢

商業奇才

你咪幫襯藍店藥房無人叫你幫襯曱甴誠喎

第一次單棍中咁冷的孖寶@_@"
拆開一層層賣呀笨

果然係捐$1賺返你$10...

同王生一樣,不會放過"股"民

回覆 引用 TOP

黃瓜話:再嘈我一格格賣。黃C實會買。藍C吾買就算

引用:
原帖由 02304038 於 2020-2-13 06:48 PM 發表

得20盒口罩都大大聲講等人排通宵玩9人 有咩做唔出
點解之後未見屈人寺再有口罩賣?

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]