• 瀏覽: 2,782
  • 回覆: 20
有朋友隻gmt master想賣, 96年,幾錢買得過?

附件

IMG_20200213_191039.jpg(170.52 KB)

2020-2-13 07:19 PM

精選汽車
引用:
原帖由 luckyyyy 於 2020-2-13 07:19 PM 發表

16700/16710近排被人收起晒,有都叫得好貴,約八皮到十幾都有, 真係要睇你有幾鍾意,

我就用呢個budget執咗隻冇人吼二手黑面DS, 暫時放棄我至愛嗰隻16710黑圈

附件

Screenshot_20200213-210900_Chrome.jpg(109.37 KB)

2020-2-13 09:17 PM

引用:
原帖由 fb2ad142c66d87 於 2020-2-13 09:17 PM 發表

16700/16710近排被人收起晒,有都叫得好貴,約八皮到十幾都有, 真係要睇你有幾鍾意,

我就用呢個budget執咗隻冇人吼二手黑面DS, 暫時放棄我至愛嗰隻16710黑圈 ...
佢有紙,我睇過表面無花,帯及圈有少花,佢開16萬,我出面找不到

引用:
原帖由 luckyyyy 於 2020-2-13 10:48 PM 發表

佢有紙,我睇過表面無花,帯及圈有少花,佢開16萬,我出面找不到
你想買嗰隻16700,圈有冇退色变灰,?夜光有冇变深黃?冇就再諗諗,有D貴😉

貴啵

窮到窿-帶精工

帶星晨-輸到暈
你去中環擺花街vintage concept 睇吓

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 fb2ad142c66d87 於 2020-2-13 10:56 PM 發表

你想買嗰隻16700,圈有冇退色变灰,?夜光有冇变深黃?冇就再諗諗,有D貴😉
圈無退色。但圈侧有個位少崩。夜光仲係象牙色。錶底有花,但錶面好靓仔,其實我貪佢有紙,之前見過兩隻都無紙,師兄你認為我還佢幾多好呢?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 少爺森 於 2020-2-13 11:09 PM 發表

貴啵
師兄你認為還佢幾多較合理呢?

引用:
原帖由 luckyyyy 於 2020-2-13 11:30 PM 發表

中古野我都唔係好知價,上網做多D比較穩陣

窮到窿-帶精工

帶星晨-輸到暈

回覆 引用 TOP

請問而家16710出面賣幾錢到呀?有紙全齊,之前瑞士買入

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 luckyyyy 於 2020-2-13 07:19 PM 發表

最平六萬幾

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 luckyyyy 於 2020-2-13 11:30 PM 發表

黑圈退色變灰,夜光变深黃,值15萬,否則條街有纸有盒都係叫緊8至10皮,红(黑、蓝)圈叫緊10至12皮,

玩咩價先,C兄自己決定

朋友當然要朋友價啦!
5萬就要左佢啦!

回覆 引用 TOP

24年前的錶開價16萬,新錶都買到,點解要買二手

16萬買釘框面16700?係非常之貴呀。

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]