• 瀏覽: 22,244
  • 回覆: 94
  • 追帖: 3
共同社報道,日本厚生勞動省周四宣佈,由本月14日起,如旅客入境時懷疑染病,同機或同船的所有乘客均須隔離,直至疑似病人有檢測結果。

經反覆思量,都係放棄算,最多比錢改機票,但係又唔知幾時先安全……

熱賣及精選
顧己及人

回覆 引用 TOP

我21/2出發,milage換的機票,可改,要30/6前飛,但無位俾我,咁佢想我點呢

引用:
原帖由 hellodorothy 於 2020-2-13 07:44 PM 發表

共同社報道,日本厚生勞動省周四宣佈,由本月14日起,如旅客入境時懷疑染病,同機或同船的所有乘客均須隔離,直至疑似病人有檢測結果。

經反覆思量,都係放棄算,最多比錢改機票,但係又唔知幾時先安全…… ...
留番事件平息才去

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 bigmac5000 於 2020-2-13 10:56 PM 發表

我21/2出發,milage換的機票,可改,要30/6前飛,但無位俾我,咁佢想我點呢
我都係咁

引用:
原帖由 bigmac5000 於 2020-2-13 10:56 PM 發表

叫佢點都係6月前俾到你飛,唔係就去TIC投訴

做人又蠢又鈍唔叻又唔醒唔緊要,最緊要唔好咁敗家.
跟本無必要改,發病果D都已發曬出黎啦,带埋武漢手信照去

回覆 引用 TOP

認真唔認真呀

回覆 引用 TOP

我都一早換咗機票, 23/2 照上機!如果驚就唔好去啦!

利申: 已經訂咗多樣消毒用品去酒店!

引用:
原帖由 阿奴庇斯 於 2020-2-13 11:49 PM 發表

我都係咁
我最後改左4 月,但D期亂晒

回覆 引用 TOP

幾好啊可以改4月,我改唔到4月,而家睇下5-6月邊段時間可以

我五月都去東京,而家都覺得危危哋!

明智之選

燃燒火熱的心  殺盡馬會D金

回覆 引用 TOP

同你一樣 我3月中

3月頭睇情況再打算吧

回覆 引用 TOP

我3月9去東京,航空公司、酒店最遲6號可取消,再觀望

回覆 引用 TOP

主題標籤 #日本 #機票
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]