• 瀏覽: 7,065
  • 回覆: 53
  • 追帖: 1
明天會去曼谷幾天,順便買一些口罩回新加坡。(新加坡而家也是一罩難求)
請問一些大的藥房,超市還有貨嗎?
要買些回去,因為全家剩番唔多存貨了。

旅居新加坡的港人
熱賣及精選
容易🤔?藥房、超市能夠買到一個話你叻🤪!似樣嘅試吓去Home Pro揾,🈶️都好貴1950B/50個,一般pm2.5防麈嘅水門附近大把,最平都10B/1個!對面商場第二座有舖尊賣口罩/面罩仲有細樽消毒酒精賣,貴就一定睇吓自己買唔買得落手🤗

引用:
原帖由 sam0207sam 於 2020-2-14 12:30 PM 發表

容易🤔?藥房、超市能夠買到一個話你叻🤪!似樣嘅試吓去Home Pro揾,🈶️都好貴1950B/50個,一般pm2.5防麈嘅水門附近大把,最平都10B/1個!對面商場第二座有舖尊賣口罩/面罩仲有細樽消毒酒精賣,貴就一定睇吓自己買唔買得落手🤗 ...
謝謝! 新加坡而家係貴都冇貨,所以要出國買。

旅居新加坡的港人
引用:
原帖由 sam0207sam 於 2020-2-14 12:30 PM 發表

容易🤔?藥房、超市能夠買到一個話你叻🤪!似樣嘅試吓去Home Pro揾,🈶️都好貴1950B/50個,一般pm2.5防麈嘅水門附近大把,最平都10B/1個!對面商場第二座有舖尊賣口罩/面罩仲有細樽消毒酒精賣,貴就一定睇吓自己買唔買得落手🤗 ...
即home pro買都要1950b盒麻?

引用:
原帖由 老婆大大 於 2020-2-14 11:57 AM 發表

明天會去曼谷幾天,順便買一些口罩回新加坡。(新加坡而家也是一罩難求)
請問一些大的藥房,超市還有貨嗎?
要買些回去,因為全家剩番唔多存貨了。
好多 7/11, 大/小超市d 口罩, 都係每日清.
每人每日只可買少數量.
若附近超市每日都清貨, 你要問他們 口罩每日送貨時間.

回覆 引用 TOP

明天自己去睇下咪知囉

回覆 引用 TOP

清邁有

引用:
原帖由 深海默默的水管 於 2020-2-14 05:36 PM 發表

現在基本都斷貨了,被人高價買走然後再高價售賣
😭

旅居新加坡的港人

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 carbonarihk 於 2020-2-15 12:09 AM 發表

清邁有
這次沒去清邁😓

旅居新加坡的港人

回覆 引用 TOP

泰國好似只許帶499個口罩出境。

引用:
原帖由 phmo 於 2020-2-15 12:18 AM 發表

泰國好似只許帶499個口罩出境。
我4個人,買1996個就好了。

旅居新加坡的港人
引用:
原帖由 老婆大大 於 2020-2-15 12:26 AM 發表

我4個人,買1996個就好了。
可惜買到嘅機會好渺茫!

引用:
原帖由 phmo 於 2020-2-15 12:31 AM 發表

可惜買到嘅機會好渺茫!
希望成功買到,再update。

旅居新加坡的港人

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 gigi2018 於 2020-2-14 12:55 PM 發表

即home pro買都要1950b盒麻?
850-950匹一包五十個

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]