• 瀏覽: 1,736
  • 回覆: 22
可以話今季最好睇既一場
不過PG傷左希望早日康復

熱賣及精選
又傷?

回覆 引用 TOP

可愛真係輪休太多搞到尾段唔夠氣

回覆 引用 TOP

中段冇睇 原來傷左 唔怪得啦

回覆 引用 TOP

Morris去到,出手少了一截。快艇其他輪換是不是很差?

引用:
原帖由 soilvvang 於 2020-2-14 12:26 PM 發表

Morris去到,出手少了一截。快艇其他輪換是不是很差?
今場快艇完全冇戰術,球球都係比可愛,lou單打

引用:
原帖由 世界真虛假 於 2020-2-14 12:33 PM 發表

今場快艇完全冇戰術,球球都係比可愛,lou單打
其實LOU 真係出太多啦 對面OT果陣每一球都係單打LOU, 隊友幫佢補位真係補得好辛苦而且得分效率好低, 射成三十幾球, 可愛就算打鐵,係防守上都唔洗人地幫佢執屎,但LOU真係要成隊補佢防守, 防守上快艇基本上係四打五
Morris 根本無波到手,LOU眼中基本上得Harrell, 永遠都係3個睇佢兩個人自己玩

引用:
原帖由 火影四代目 於 2020-2-14 12:45 PM 發表

其實LOU 真係出太多啦 對面OT果陣每一球都係單打LOU, 隊友幫佢補位真係補得好辛苦而且得分效率好低, 射成三十幾球, 可愛就算打鐵,係防守上都唔洗人地幫佢執屎,但LOU真係要成隊補佢防守, 防守上快艇基本上係四打五
Morris 根本無波到手,LOU眼中基本上得Harrell, 永遠都係3個睇佢兩個人自己玩:smile_39 ...
呢隊真係唔可以同全盛勇士比,防守已經差左一班

引用:
原帖由 世界真虛假 於 2020-2-14 12:47 PM 發表

呢隊真係唔可以同全盛勇士比,防守已經差左一班
PB 真係好重要, 佢先係靈魂,防守有佢係到,可以感染其他人努力d防守。 佢呢排傷出, 快艇d外線防守都真係垃圾 可以經常放到對面空位三分,有lou 仲死 防守同紙板無分別, 每一個對手都追住佢打

引用:
原帖由 火影四代目 於 2020-2-14 12:52 PM 發表

PB 真係好重要, 佢先係靈魂,防守有佢係到,可以感染其他人努力d防守。 佢呢排傷出, 快艇d外線防守都真係垃圾 可以經常放到對面空位三分,有lou 仲死 防守同紙板無分別, 每一個對手都追住佢打 ...
加上癲狗又未復出,有佢係度好好多

回覆 引用 TOP

快艇幾個都是單打單鬥,內線又弱

回覆 引用 TOP

唔傷出咪又係打鐵
引用:
原帖由 MY28 於 2020-2-14 12:11 發表

可以話今季最好睇既一場
不過PG傷左希望早日康復

回覆 引用 TOP

雙加時39分1助,綠曼巴一戰成名!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 火影四代目 於 2020-2-14 12:45 PM 發表

Morris 根本無波到手,LOU眼中基本上得Harrell, 永遠都係3個睇佢兩個人自己玩:smile_39 ...
可愛同PG既到來就係想補償LOU出場時既0防守
可惜PG仲未上到手 仲要傷埋 唔知係未好番哂定點
MORRIS換佢返黎我諗唔係要佢黎防守掛..佢進攻勁過HARRELL咁多
唔明做乜唔做戰術同傳咁小波比佢
我未睇今場 但睇左之前兩場 可愛同PG都會傳比MORRIS
但係LOU就好小

快艇好多單打tough shoot, 相反對面成日wide open 3,快艇感覺零戰術

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]