• 瀏覽: 823
  • 回覆: 20
本主題由 4仔太郎 於 2020-2-14 11:05 PM 設置高亮

Date 15/2/2020
Time Hk 04:00
Tv channel

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
支持狼隊

回覆 引用 TOP

狼隊俾佢最後打到歐霸唔係咩好事,
出去打歐霸都要使錢,搵埋d 贊助分分鍾唔夠貼
佢地留番d 錢俾自己經營球會好過啦

睇好李城

估:  狼隊 1:3 李城

中立理性-公平公正
引用:
原帖由 teven2005 於 2020-2-14 04:02 PM 發表

狼隊俾佢最後打到歐霸唔係咩好事,
出去打歐霸都要使錢,搵埋d 贊助分分鍾唔夠貼
佢地留番d 錢俾自己經營球會好過啦

睇好李城

估:  狼隊 1:3 李城 ...
你係咪真係好多年無睇波,定係從來唔留意曼聯以外球會?
狼隊而家咪打緊歐霸囉,雙線作戰都同你愛隊同分咋

引用:
原帖由 louie186 於 14-2-2020 16:34 發表

你係咪真係好多年無睇波,定係從來唔留意曼聯以外球會?
狼隊而家咪打緊歐霸囉,雙線作戰都同你愛隊同分咋
點會唔知,問題係佢地再咁打係會晒好多錢
等於長期俾錢敗家仔花咁解明唔明??

中立理性-公平公正
引用:
原帖由 teven2005 於 2020-2-14 04:40 PM 發表

完全唔明你思維囉,隊隊波都爭住打歐洲賽,你就叫人唔好打
打英超要買球星洗錢仲多,唔通有得打唔打,棄權返去英冠英甲咩

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 teven2005 於 2020-2-14 04:40 PM 發表

而家既英超已經係打破迷信的時期,唔好以為仲係以前Big6嗰陣。

而家英超墊底隊伍的分成可能同其他聯賽的班霸差不多。

這是我的Blog:我的第一天地

回覆 引用 TOP

嘩!狼狐一戰

引用:
原帖由 50manmanman 於 2020-2-14 06:09 PM 發表

嘩!狼狐一戰
呢場波非常難估

兩隊都係近年崛起的黑馬,而家又多左個錫菲聯,今年好難估邊隊可以打歐洲賽。

這是我的Blog:我的第一天地
引用:
原帖由 likahokeith 於 2020-2-14 06:58 PM 發表

呢場波非常難估

兩隊都係近年崛起的黑馬,而家又多左個錫菲聯,今年好難估邊隊可以打歐洲賽。
李斯特城應該強d嘅

回覆 引用 TOP

回覆 引用 TOP

李城 實力略較高, 狼隊最近英超主場輸,李城最近英超作客都輸 , 係難估一戰 , 估 李城 小勝 1 粒

- 越升越多人買熊越升,越跌越多人買牛越跌
- 抽抽派派,轉身要快
- 以為大戶咁易睇,大戶當你係傻仔
- 有智慧不如趁勢,等真係有轉勢跡象先好嘗試博反彈

回覆 引用 TOP

李城加油💪

回覆 引用 TOP

支持李斯特城

回覆 引用 TOP

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]