• 瀏覽: 2,692
  • 回覆: 16
  • 追帖: 1
睇胖虎打波好爽,一爆內線就知入硬
https://youtu.be/PjEMxXESekA進入香討影片區

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
咁矮,對著字母哥,AD等有身裁,高度,靈活,有無運行呢?

引用:
原帖由 soilvvang 於 2020-2-14 06:10 PM 發表

打身位硬爆入籃底

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 房價高很煩 於 2020-2-14 05:38 PM 發表

能打敗胖虎的,只有他自己的膝蓋
唔減重估計時日無多

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 soilvvang 於 2020-2-14 06:10 PM 發表

得,如果佢有當年巴克利的低位技術,但胖虎只係得彈跳力,得真係差D, 佢應該搵巴克利教番幾招

前幾場打公鹿先比字母哥屌打 , 甘快唔記得...
一個外線大閘加一個重型中鋒專針對呢類前鋒 , 強如當年1.0占士同上季字母哥都唔可以只靠身體奪冠

此言有理

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 rot02008 於 2020-2-15 02:58 AM 發表

前幾場打公鹿先比字母哥屌打 , 甘快唔記得...
一個外線大閘加一個重型中鋒專針對呢類前鋒 , 強如當年1.0占士同上季字母哥都唔可以只靠身體奪冠
胖虎而家先係成熟期,打緊一隊中遊偏下既球隊, 去對究極體字母哥,暫時處下風好正常, 最重要係冇人知胖虎將來會強成咩程度,因為而家NBA 已經變得唔防守, 整個內線防守強度幾年來都唔高,全部都係投籃,射波,突破. 而家突然有一股內線強勁爆發力, 一兩季內除左頂尖球員,一般既就甘先, 你叫拉登去守胖虎都得係啖笑

回覆 引用 TOP

胖虎的跳投有幾準繩?似乎媒體只留意他的籃底和入樽。

引用:
原帖由 soilvvang 於 2020-2-16 07:22 AM 發表

3 分巳經準過字母

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 soilvvang 於 2020-2-16 07:22 AM 發表

佢入樽都唔係靚啦,打籃底都可以好出奇,不過呢件肥胖都係想學占士哥玩全能

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 家中清涼的盡頭 於 2020-2-14 07:21 PM 發表

得,如果佢有當年巴克利的低位技術,但胖虎只係得彈跳力,得真係差D, 佢應該搵巴克利教番幾招
身型好似巴克利
佢仲後生
的確潛力無限

with Dunlop Aerogel 4D 300 Tour + Polyfibre Black Venom  @56lb
向NTRP 3.5進發

能見證香港足球隊係主場創造傳奇一刻
真係"有今生, 冇來世"
kid s turning 20 in july n he is still in his preseason form. NBA has never seen a guy that weights 285 n has 45 inches vertical. Give him at two years before judging his play style and weight. His best attributes are his strength n leaping ability so why lose weight when he only has 9 percentage bodyfat. Dude is ripped n not fat.

回覆 引用 TOP

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]