• 瀏覽: 2,723
  • 回覆: 31
  • 追帖: 1
我部舊機金章ZWS588就壞,因空間問題只有530mm深度放機。我揀咗以下型號,請問各位有冇用家評語邊架好D呢?或者其他型號。先謝。

1, LG   WF-T1207MW
2, 金章 ZWS58801
3, 金章 ZWSH7121VS

熱賣及精選
歐機L豬好D

引用:
原帖由 超神人 於 2020-2-14 07:39 PM 發表

歐機L豬好D
Ching意思係歐洲機好D定係LG好D,LG嘈吾嘈呢?

引用:
原帖由 CK.STEVEN 於 2020-2-14 08:09 PM 發表

Ching意思係歐洲機好D定係LG好D,LG嘈吾嘈呢?
禾大老用L豬八年冇咩事 禾就用金章日式八年

引用:
原帖由 超神人 於 2020-2-14 08:12 PM 發表

禾大老用L豬八年冇咩事 禾就用金章日式八年
金章日式係大眼雞定頂置?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 CK.STEVEN 於 2020-2-14 08:20 PM 發表

金章日式係大眼雞定頂置?
頂置

回覆 引用 TOP

惠而蒲

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 CK.STEVEN 於 2020-2-14 07:20 PM 發表

我部舊機金章ZWS588就壞,因空間問題只有530mm深度放機。我揀咗以下型號,請問各位有冇用家評語邊架好D呢?或者其他型號。先謝。

3, 金章 ZWSH7121VS ...
隻隻都有人彈有人讚,M 字頭最多人話好,惠記最多人踩 (我用緊第二部惠記,第一部用左 10 幾年才壞,舊年 3 月買嘅新機都係惠記)
另外要了解自已要求,畢值,與及懂得正確使用洗衣機

金章d野越來越差
兩部惠而蒲用左十年以上

引用:
原帖由 空申飛 於 2020-2-14 11:45 PM 發表

隻隻都有人彈有人讚,M 字頭最多人話好,惠記最多人踩 (我用緊第二部惠記,第一部用左 10 幾年才壞,舊年 3 月買嘅新機都係惠記)
另外要了解自已要求,畢值,與及懂得正確使用洗衣機 ...
一定要薄身機,吾係放吾到。主子鐘情大眼雞,睇過Mele好似冇薄身機。 所以選擇吾太多

引用:
原帖由 CK.STEVEN 於 2020-2-15 03:54 AM 發表

一定要薄身機,吾係放吾到。主子鐘情大眼雞,睇過Mele好似冇薄身機。 所以選擇吾太多
大眼仔金章係次一級機泥的 LG好D

回覆 引用 TOP

LG is silent.

回覆 引用 TOP

謝謝各位Ching回覆,主子揀咗ZW510801。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 CK.STEVEN 於 2020-2-14 07:20 PM 發表

3, 金章 ZWSH7121VS ...

樓主
身體最成實,自己用緊  甘章zws7121vs 超過三年

名牌
乾淨
靜靜地
性價比高($35xx)

咁嘅價位想要啲乜嘢,你唔好同我講9千嘅機咪拿啦比,我冇咁富貴
在數落去,韓國牌子洗衣機睇吓韓片算吧啦!
我知果部西門女都唔錯可以考慮

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]