• 瀏覽: 4,604
  • 回覆: 60
小弟想喺ad買到隻黑十or盲十,至於點解唔買其他型號,因為小弟對呢隻款情有獨鍾而且喺ad買又可以落自己名

精選汽車
盲十都仲有可能,通常去只買錶的錶行排隊,金行未試過有人  Call 我

引用:
原帖由 mjprince 於 2020-2-16 05:02 PM 發表

盲十都仲有可能,通常去只買錶的錶行排隊,金行未試過有人  Call 我
咁好啲114060都唔差 抵玩呀

回覆 引用 TOP

冇 date 就平衡美

回覆 引用 TOP

去開間AD話不接受排隊了

回覆 引用 TOP

尖咀廣柬道有

引用:
原帖由 片刻熱情的達人 於 2020-2-16 05:00 PM 發表

小弟想喺ad買到隻黑十or盲十,至於點解唔買其他型號,因為小弟對呢隻款情有獨鍾而且喺ad買又可以落自己名
根據對上有位師兄排到盲十都要排半年,如果黑十,識人先好排,或者比炒價~

引用:
原帖由 keho4 於 2020-2-16 05:52 PM 發表

尖咀廣柬道有
現貨?or 容易排?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 86540708 於 2020-2-16 06:37 PM 發表

根據對上有位師兄排到盲十都要排半年,如果黑十,識人先好排,或者比炒價~
哇....唔緊要啦 盲十都唔錯 平衡美

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 keho4 於 2020-2-16 05:52 PM 發表

尖咀廣柬道有
師兄,間AD叫咩名?

今日都打過去好多間AD問,有啲都比排嘅,有啲就話得閒打過黎問下囉或者落去睇下囉

引用:
原帖由 片刻熱情的達人 於 2020-2-16 07:07 PM 發表

今日都打過去好多間AD問,有啲都比排嘅,有啲就話得閒打過黎問下囉或者落去睇下囉
肯比錢就馬上有貨,想公價就建議佛系思想,有時間去問下睇下,或者撞到有都未定。祝你好運~

引用:
原帖由 86540708 於 2020-2-16 07:20 PM 發表

肯比錢就馬上有貨,想公價就建議佛系思想,有時間去問下睇下,或者撞到有都未定。祝你好運~
如果唔係vip嘅話,點樣暗示話可以比多少少買?因為我覺得佢地都怕放蛇

引用:
原帖由 片刻熱情的達人 於 2020-2-16 07:21 PM 發表

如果唔係vip嘅話,點樣暗示話可以比多少少買?因為我覺得佢地都怕放蛇
唔識人點會到你買呀,問下朋友 搭上搭比較有機, 原價買到機會係0,睇下炒價幾多平少少仲有機會賣比你。好運

嘩嘩嘩 對付無良地產代理 準買家必睇 你唔想比人厄睇下啦
http://www.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=10026226&highlight=
引用:
原帖由 fatkings 於 2020-2-16 08:20 PM 發表

唔識人點會到你買呀,問下朋友 搭上搭比較有機, 原價買到機會係0,睇下炒價幾多平少少仲有機會賣比你。好運
明白 都係嘅希望今年買到啦

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]