• 瀏覽: 23,506
  • 回覆: 288
  • 追帖: 1
森美父母 郵輪住低層無窗房??

我見森美旅行團 , 森美去日本, 住 D 酒店都好靚, 有獨立溫泉 , 住得豪, 食得豪.

為什麼他父母去郵輪玩, 要住低層無窗房 ?

森美應該大巴錢, 搵唔少 , 為何父母去郵輪旅行要住這種房間 ?
最少都要有個露台房間吧 , 又不是沒錢 .

有乜意見 ?

附件

91.jpg(249.39 KB)

2020-2-17 09:08 AM

唔想麻煩個仔,自己節儉D

孝子一名

老人家怕吹風,更怕看到外面真實的景象

引用:
原帖由 粉豬 於 2020-2-16 11:26 PM 發表

森美父母 郵輪住低層無窗房??

我見森美旅行團 , 森美去日本, 住 D 酒店都好靚, 有獨立溫泉 , 住得豪, 食得豪.

為什麼他父母去郵輪玩, 要住低層無窗房 ?

森美應該大巴錢, 搵唔少 , 為何父母去郵輪旅行要住這種房間 ?
最少都要有個露台房間吧 , 又不是沒錢 .

有乜意見 ? ...
知唔知咩叫打靶仔?
深尾成個版你睇.

佢連老豆老母上左郵輪都唔知⋯⋯

仲入境?
黃人唔係話要「全面」封關咩!
咁黑護的罷工,變成枉作小人。😎🤣

引用:
原帖由 黃老邪 於 2020-2-17 12:40 AM 發表

仲入境?
黃人唔係話要「全面」封關咩!
咁黑護的罷工,變成枉作小人。😎🤣
笑到森美都噴飯啊!

大感動了,低層冇窗住十四日,嘔

一家人 關係好極都難!

回覆 引用 TOP

正仆街,豪自己叼,就算沒露台都住有窗的,無窗的房住得很辛苦

引用:
原帖由 白帽士 於 2020-2-17 04:44 AM 發表

大感動了,低層冇窗住十四日,嘔
我只是覺得很怪 , 為何 森美旅行團 , 又話自己去德島玩, 又呢又魯 , 豪住豪食 .

父母最后要屈在低層無窗郵輪房間 ....

這樣好像不太好.......

引用:
原帖由 粉豬 於 2020-2-17 09:03 AM 發表

我只是覺得很怪 , 為何 森美旅行團 , 又話自己去德島玩, 又呢又魯 , 豪住豪食 .

父母最后要屈在低層無窗郵輪房間 ....

這樣好像不太好....... ...
NEWS

附件

92.jpg(223.42 KB)

2020-2-17 09:07 AM

回覆 引用 TOP

死9硬
返到香港入瑪記

回覆 引用 TOP

好寒酸,坐遊輪冇房不如唔好去啦

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]