• 瀏覽: 14,088
  • 回覆: 1,078
  • 追帖: 1
本主題由 nc99999 於 2020-3-4 09:44 AM 移動
話說有次搭巴士,突然見到身邊條仔化晒濃妝甘企係我側邊。

唔係化,一大早見到個味嘢?只可惜個腮唔夠紅,如果唔係我有理由相信,我一大早撞鬼。

嗱,先旨聲明唔係性別歧視。如果你靚,化完更靚,甘我一定甘拜下風。可惜佢不但冇左份男子氣概,仲要多左一份嘔心既感覺,想點呢?

唔知大家對男人過份姿整兼化妝出街,又有咩睇法呢??你地會學佢化妝出街嗎?

引用:
原帖由 低能的你 於 2020-2-23 02:16 PM 發表

話說有次搭巴士,突然見到身邊條仔化晒濃妝甘企係我側邊。

唔係化,一大早見到個味嘢?只可惜個腮唔夠紅,如果唔係我有理由相信,我一大早撞鬼。

嗱,先旨聲明唔係性別歧視。如果你靚,化完更靚,甘我一定甘拜下風。可惜佢不但冇左份男子氣概,仲要多左一份嘔心既感覺,想點呢?

唔知大家對男人過份姿整兼化妝出街,又有咩睇法呢??你地會學佢化妝出街嗎? ...
你去食幾轉日本會習慣

引用:
原帖由 6969go 於 2020-2-23 02:18 PM 發表

你去食幾轉日本會習慣
還有 韓國/台灣/外國都有

引用:
原帖由 6969go 於 2020-2-23 02:18 PM 發表

你去食幾轉日本會習慣
係東京見過啦。。。但人地好專業,我見到阿叔粗壯的長毛腿配上一對幼細的斗零踭,唔知一腳踩上去,斗零踭會應聲斷裂?我係替佢擔心。。。

然後穿上全套的宮廷衫係街度行。。。其實係米博你班格劍友一齊去品菊

花茶?

偽娘/女裝大佬 一定會化妝的

引用:
原帖由 基路會難行嗎 於 2020-2-23 02:19 PM 發表

甘所以米好奇你地會想試下嗎??

引用:
原帖由 基路會難行嗎 於 2020-2-23 02:25 PM 發表

偽娘/女裝大佬 一定會化妝的
問題係條仔只係普通行街都化成甘。。。

叫我情何以堪呢。。。

我都係做麻甩佬好d,頭唔刷,穿拖鞋,著孖煙桶出街算鳥。。。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 低能的你 於 2020-2-23 02:25 PM 發表

通常這條路最好行係年輕時行最好

引用:
原帖由 基路會難行嗎 於 2020-2-23 02:27 PM 發表

通常這條路最好行係年輕時行最好
言下之意,米保守囉,應該學下日本大叔甘索先啱。。。。

好奇扮成甘既大叔係米基佬??等緊約格劍??

引用:
原帖由 低能的你 於 2020-2-23 02:29 PM 發表

言下之意,米保守囉,應該學下日本大叔甘索先啱。。。。

好奇扮成甘既大叔係米基路??等緊約格劍??
不一定 都有偽娘爸
https://youtu.be/so7Utl_yUgE

引用:
原帖由 低能的你 於 2020-2-23 02:25 PM 發表

妳去下書展動漫展,妳會見得重多㗎喇🧟‍♂️

引用:
原帖由 基路會難行嗎 於 2020-2-23 02:19 PM 發表

個個國家都有,香港都有,不過大眾接受 程度日本最高。

引用:
原帖由 基路會難行嗎 於 2020-2-23 02:31 PM 發表

不一定 都有偽娘爸https://youtu.be/so7Utl_yUgE
嘿,佢只係俾照騙,可以p圖的,呢d我就唔信囉。。。

因為收過p圖相。。。呃人的。。。

引用:
原帖由 强勁的🐴 於 2020-2-23 02:32 PM 發表

妳去下書展動漫展,妳會見得重多㗎喇🧟‍♂️
唔係去見,見過啦,都唔靚,大把日本仔都化,執埋對眉。。。

我係好奇你地會化妝出街嗎?

引用:
原帖由 低能的你 於 2020-2-23 02:24 PM 發表

係東京見過啦。。。但人地好專業,我見到阿叔粗壯的長毛腿配上一對幼細的斗零踭,唔知一腳踩上去,斗零踭會應聲斷裂?我係替佢擔心。。。

然後穿上全套的宮廷衫係街度行。。。其實係米博你班格劍友一齊去品菊

花茶? ...
係我地D香港人落後,唔好講男,連女性化妝都差D

提示:支持鍵盤翻頁左 右