• 瀏覽: 7,826
  • 回覆: 1,097
  • 追帖: 1
本主題由 YanNessIsMe 於 2020-3-1 08:24 PM 移動
默默瀏覽香土文學板,我看見你鳥。。。

文筆下的你,喜愛與所有既靚女係地鐵、圖書館、巴士上相遇,亦會輕易愛上交收物品既她。。。

與你交談的第一天,你話想封筆,但我鼓勵你,因為覺得只要有誠意,大家都會感受到你對寫作的熱誠。然後,你冇放棄寫作,並登出一篇篇的文章,我一次次來拜會,與你討論文章既內容。

正所謂日久會生情,身為男兒既我,其實內心深處住着一位渴望愛情的少女。漸漸地,我喜歡這個男人,而呢段機情亦蔓延開來。。。。

個日你突然同我講成親,我毫不猶豫答應鳥你,我信機情可以打破俗世眼光,讓我們勇敢地在空中緊緊相擁吧!你說你會做足三書六禮、媒妁之言的繁文縟節,並搵日親自上門,與我爹娘商討談婚論嫁之事。身為男兒既我卻有大家閨秀的待遇🙊🙊Oh my god,教我如何拒絕你的熱情?記住,要愛我就請你徹底地愛,不要猶豫鳥。。。。

第二日,你突然拒絕我。Shit,因為我係男人喎!乜你唔係鍾意約我去華山練劍,口渴時飲菊花。。。。茶既咩??呢d係一般女人做唔黎既事,我日日都可以和你練喎,最重要係粗獷的外表下,卻隱藏著一顆溫柔似水既少女心,我也需要被你溫柔地呵護。。。。

為左紀念呢段短暫的機情,我決定送一束大波斯菊💐俾你,請你去查下佢既花語啦,我嬲你鳥,拜!

明天,我會遇上喜愛練劍的他,我地會一齊練劍及品菊。。。無你份鳥

熱賣及精選
頭香我猶豫左好耐,應唔應該留第一比當事人
哈哈哈~~佢會唔會知寫佢呢

引用:
原帖由 cclia716 於 2020-2-25 12:31 AM 發表

頭香我猶豫左好耐,應唔應該留第一比當事人
哈哈哈~~佢會唔會知寫佢呢
哈哈哈,唔洗猶豫啦,佢都好少on,寫到甘明顯都唔知,甘就係人頭豬囉。。。

引用:
原帖由 低能的你 於 2020-2-25 12:33 AM 發表

哈哈哈,唔洗猶豫啦,佢都好少on,寫到甘明顯都唔知,甘就係人頭豬囉。。。
嘩,要叫低能仔

引用:
原帖由 6969go 於 2020-2-25 12:36 AM 發表

嘩,要叫低能仔
哈哈哈,講左好耐,你地唔信之麻。。。哈哈哈

引用:
原帖由 低能的你 於 2020-2-25 12:37 AM 發表

哈哈哈,講左好耐,你地唔信之麻。。。哈哈哈
係仔就要約你了

引用:
原帖由 6969go 於 2020-2-25 12:42 AM 發表

係仔就要約你了
點解仔就要約?

約去格劍?

你知唔知我寫緊邊個?

引用:
原帖由 低能的你 於 2020-2-25 12:44 AM 發表

點解仔就要約?

約去格劍?

你知唔知我寫緊邊個?
咪就係去格劍,D花劍重劍都攞晒返出黎

係地鐵、圖書館、巴士上相遇,得一個白痴仔
封筆帖我都有話佢
不過唔知你原來咁鍾意佢

引用:
原帖由 6969go 於 2020-2-25 12:51 AM 發表

咪就係去格劍,D花劍重劍都攞晒返出黎

係地鐵、圖書館、巴士上相遇,得一個白痴仔
封筆帖我都有話佢
不過唔知你原來咁鍾意佢
哈哈哈,你原來知道喎,哈哈哈,唔覺好好笑??

@不基含情的妹頭

返工?在哪裡?

引用:
原帖由 低能的你 於 2020-2-25 12:55 AM 發表

哈哈哈,你原來知道喎,哈哈哈,唔覺好好笑??
唔知,突然現你開帖又結又分,都唔知你玩乜?

引用:
原帖由 低能的你 於 2020-2-25 12:57 AM 發表

@不基含情的妹頭  

返工?在哪裡?
在家了,攰死
好在還有你記掛我

引用:
原帖由 低能的你 於 2020-2-25 12:57 AM 發表

@不基含情的妹頭   

返工?在哪裡?
返左工,做左大忙人膠層膠層

引用:
原帖由 不基含情的妹頭 於 2020-2-25 01:00 AM 發表

在家了,攰死
好在還有你記掛我
浦頭嗱,攰死左?

引用:
原帖由 6969go 於 2020-2-25 01:00 AM 發表

返左工,做左大忙人膠層膠層
就係低先要受咁既待遇

提示:支持鍵盤翻頁左 右