• 瀏覽: 31,133
  • 回覆: 574
  • 追帖: 5
本主題由 miss5 於 2020-2-27 12:45 PM 移動
唉冬think數

熱賣及精選
托得幾耐

引用:
原帖由 古地獄水果 於 2020-2-27 12:04 AM 發表

托得幾耐
好多年

情況同港股自由行撐痕指一樣

fans 特色 :
1) 永遠向前看 , 有理想,  目光非常長遠
2) 所有講過某台 負面的都是'x手
3) 所有同意了某台 負面的post都是 x手 的friend
4) 人地講 a 台,  佢地一定講 b 台點點點 喇 , 扯開話題

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 acacac 於 2020-2-27 12:02 AM 發表

唉冬think數
等疫情緩和返拉, 好快又有返架拉。

歡迎大家入來參觀本人的FACEBOOK PAGE^^:  港股投資安全守則
引用:
原帖由 acacac 於 2020-2-27 12:02 AM 發表

唉冬think數
係時候戒除食殘廢餐陋習 

引用:

唉冬think數
鬼佬客亞州客不多,塘水滾塘魚

大陸殘廢餐,食到班港共傀儡個個變腦殘

引用:
原帖由 人之初大大 於 2020-2-27 12:10 AM 發表

香港都無野好玩, 我係遊客都唔會黎兩次喇

fans 特色 :
3) 所有同意了某台 負面的post都是 x手 的friend
4) 人地講 a 台,  佢地一定講 b 台點點點 喇 , 扯開話題
引用:
原帖由 香港股票呃鳩人 於 2020-2-27 12:10 AM 發表

係時候戒除食殘廢餐陋習 
食得殘廢餐多,連揸刀义都冇力,好快餓死

引用:
原帖由 boyboy168168 於 2020-2-27 12:12 AM 發表

香港都無野好玩, 我係遊客都唔會黎兩次喇
大6將來大降關税更冇人来shopping

引用:
原帖由 人之初大大 於 2020-2-27 12:12 AM 發表

食得殘廢餐多,連揸刀义都冇力,好快餓死
香港無架喇, 都唔知邊條L樣一刀切整走晒D工廠, 農業, 養雞豬第時餓死都似

fans 特色 :
引用:
原帖由 boyboy168168 於 2020-2-27 12:16 AM 發表

香港無架喇, 都唔知邊條L樣一刀切整走晒D工廠, 農業, 養雞豬第時餓死都似
咁又唔會,到時乜L都冇,我都去養雞養豬種菜,起馬叫做有野食。

引用:
原帖由 人之初大大 於 2020-2-27 12:10 AM 發表

睇下海洋公園、迪士尼,九成都係大陸客。

自斷後路

引用:
原帖由 deechai 於 2020-2-27 12:19 AM 發表

咁又唔會,到時乜L都冇,我都去養雞養豬種菜,起馬叫做有野食。
沒晒農地, 收晒雞豬牌............自己話做就得咩?

fans 特色 :
主題標籤 #香港
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]