• 瀏覽: 4,828
  • 回覆: 32
本主題由 agentt 於 2020-3-3 01:28 PM 移動
GMS真的重要嗎?
詳細分析GMS和HMS
https://www.youtube.com/watch?v=XLeOg025M9M

攪掂個"武漢"肺炎先啦 ! 仲大海 🤣🤣🤣

雜種都號召捐錢,華偽錢從何來 ?

愛…愛是風 吹過去你留下一片雲
愛…愛是雲 帶走我們飄渺的月光
愛…愛是雨 雨落風吹雲卻難回頭
想激死蝗屍曱甴咩

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 20201616 於 2020-2-28 01:28 PM 發表

GMS真的重要嗎?
詳細分析GMS和HMShttps://www.youtube.com/watch?v=XLeOg025M9M
暫時 appl 未齊,特別係銀行 appl,不過見CN N,B B C,microsoft office 已有H M S版本

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 audia 於 2020-2-29 12:33 AM 發表

搞掂你個廢先啦!仲曱甴天使都号召捐躯,曱甴钱從何来

引用:
原帖由 殘廁奔放的牛牛 於 2020-3-1 11:39 AM 發表

搞掂你個廢先啦!仲曱甴天使都号召捐躯,曱甴钱從何来
可憐嘅華偽 ? 😀 可憐嘅中蟈 ?
(德國之聲中文網) 中國統計部門週六(2月29日)公佈的最新數據顯示,全國的工業生產2月份大幅下跌,製造業採購經理人指數(PMI)只有35.7,遠遠低於1月份的50.0。即便在2008及2009年經濟危機最為嚴重的時期,中國的PMI也尚有47%左右。這也是2005年中國官方公佈PMI指數以來出現的最低值。

愛…愛是風 吹過去你留下一片雲
愛…愛是雲 帶走我們飄渺的月光
愛…愛是雨 雨落風吹雲卻難回頭
引用:
原帖由 audia 於 2020-3-1 11:40 AM 發表

(德國之聲中文網) 中國統計部門週六(2月29日)公佈的最新數據顯示,全國的工業生產2月份大幅下跌,製造業採購經理人指數(PMI)只有35.7,遠遠低於1月份的50.0。即便在2008及2009年經濟危機最為嚴重的時期,中國的PMI也尚有47%左右。這也是2005年中國官方公佈PMI指數以來出現的最低值。 ...
睇來你最可憐,攻擊無氣無力

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 audia 於 2020-2-29 12:33 AM 發表

未攪掂個疫症就全中國14億人就唔洗做其它任何既工作?咩理論!嗰啲係研究關於手機軟件或硬件既人員,就算佢地唔做手頭上既工作,難度佢地會走咗去做幫手做醫學研究?

回覆 引用 TOP

靓仔
引用:
原帖由 audia 於 2020-3-1 11:40 AM 發表

(德國之聲中文網) 中國統計部門週六(2月29日)公佈的最新數據顯示,全國的工業生產2月份大幅下跌,製造業採購經理人指數(PMI)只有35.7,遠遠低於1月份的50.0。即便在2008及2009年經濟危機最為嚴重的時期,中國的PMI也尚有47%左右。這也是2005年中國官方公佈PMI指數以來出現的最低值。 ...
****1,中國已經停工幾個月喇,下降係必然嘅。呢番說話好似是講,三日唔吃飯肚會餓

回覆 引用 TOP

引用:

其實重要咩?睇住美國中回力鏢未重爽。

回覆 引用 TOP

引用:

你個腦殘都唔L知做乜春 呢到係華為Post 你咁唔中意華為又咁唔中意中國咁你入黎做乜? 不如你移民吧啦 但係你個腦殘自己又冇錢走仲可憐

回覆 引用 TOP

引用:

武你老母咩!你憑乜話係武漢傳播㗎!問吓你老母會話你知係邊度傳過嚟啦七頭!

回覆 引用 TOP

引用:

係啦係啦而家中國好唔掂啦!搵你打救好唔開心呀!夢倫!你講德國之聲就知你係乜水啦,你應該仲睇埋大紀元法輸功添

回覆 引用 TOP

引用:

食不到的葡萄係唔係好酸呢?

回覆 引用 TOP

主題標籤 #huawei #華為
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]