• 瀏覽: 7,905
  • 回覆: 52
  • 追帖: 1
想問來緊3月10日飛歐洲, 有冇人已取消唔去玩, 個邊情況怎樣? 排華情況嚴唔嚴重 ?

别再讓他操控你的傷悲
就算有一点愚昧一点点後悔
也不要太狼狽
他不值得你的淚

熱賣及精選
引用:
原帖由 Jesss 於 2020-3-2 02:50 AM 發表

想問來緊3月10日飛歐洲, 有冇人已取消唔去玩, 個邊情況怎樣? 排華情況嚴唔嚴重 ?
一個禮拜前好似冇乜事,而家已經好緊張,再過一個禮拜?冇人知變成點。

今日到巴塞,前2日係都柏林,完全冇排華,好友善,亦冇受疫情影響,

回覆 引用 TOP

唔好信網上謠言啦
放心去

說好的6比5已出現,真係辛苦晒

我今個月7號同屋企人跟團去歐洲8國😂本身意大利行程改左去西班牙😂但佢話保險無得caim😔

回覆 引用 TOP

我8號飛巴黎呀
買哂機票都要去啦

回覆 引用 TOP

洗咩驚班歐洲佬! 

你去到指下個鼻大大聲講:  COME FROM CHINA
睇下邊個驚啲

冇人知明天會發展到咩情況
旅遊都係為開心啫
唔係去賭博吖

Hi, I'm "小市民" but you can call me "Loco_Boy" or "火車仔" 都可以架 !

回覆 引用 TOP

我2月27日在香港機場睇到4班飛歐洲航班中,雖然大部分到係西人,且西人8成冇帶口罩上機,但係香港人都唔少,坐我班機有3成香港人

引用:
原帖由 sinnerman 於 2020-3-2 12:18 發表

洗咩驚班歐洲佬!

你去到指下個鼻大大聲講:  COME FROM CHINA
睇下邊個驚啲
似會俾人圍打wo..
去法國多黑人超惡,,

引用:
原帖由 Jesss 於 2020-3-2 02:50 AM 發表

歐洲咁多國家,個個情況不同.

引用:
原帖由 qqaqqa 於 2020-3-2 04:08 PM 發表

我2月27日在香港機場睇到4班飛歐洲航班中,雖然大部分到係西人,且西人8成冇帶口罩上機,但係香港人都唔少,坐我班機有3成香港人
西人唔慣戴口罩,又唔興袋紙巾出街.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ronc2000 於 2020-3-2 03:02 AM 發表

一個禮拜前好似冇乜事,而家已經好緊張,再過一個禮拜?冇人知變成點。
睇見D新聞,越睇越觸目驚心.

回覆 引用 TOP

個病開始殺入歐洲,一入好易傳開,因為西人喜觀見面嘴面珠珠😅

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 iiiiccc 於 2020-3-2 23:35 發表

歐洲咁多國家,個個情況不同.
exactly...
xactly...
希臘意大利大獲..

主題標籤 #歐洲
提示:支持鍵盤翻頁左 右