• 瀏覽: 2,147
  • 回覆: 23
  • 追帖: 1
請師兄師組介紹在鴨記買歐洲用電話咭. 去近20日.
謝謝!

熱賣及精選
3台有張30日卡,2張200蚊都唔駛

引用:
原帖由 Terre2501 於 2020-3-3 05:34 PM 發表

3台有張30日卡,2張200蚊都唔駛
我用過佢地既6國卡,抵用,官網買包郵

回覆 引用 TOP

謝謝上面兩位

我之前用CMLINK,中國移動,係深水埗買既。
120蚊 6gb, 15日4G LTE。
每換一個國家,佢會自己轉台。cover 42個國家。
我用過okay.

引用:
原帖由 polar_bear1234 於 2020-3-4 08:53 PM 發表

120蚊 6gb, 15日4G LTE。....
鴨聊佳上個月 CMLINK 9GB 30日4GLTE 標價110-120蚊.

回覆 引用 TOP

咁仲抵,我買個陣係 7個月前 XDDDD

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kkleung_keith 於 2020-3-3 01:12 PM 發表

請師兄師組介紹在鴨記買歐洲用電話咭. 去近20日.
謝謝!
你如果唔去英國,唔好用 3,歐洲卡其實有分國家,過其他歐盟國家係用到,不過會轉 3G, 你自己想清楚要去咩地方先好買卡
我經驗係歐洲即使 3G 都幾快,不過坐火車去到郊外就會得 2G

引用:
原帖由 kkleung_keith 於 2020-3-4 01:01 PM 發表

謝謝上面兩位
你留意番,佢有分6國卡同歐洲卡,睇你去咩國家

引用:
原帖由 polar_bear1234 於 2020-3-4 08:53 PM 發表

120蚊 6gb, 15日4G LTE。
每換一個國家,佢會自己轉台。cover 42個國家。
我用過okay.
15日不夠用呢! 多謝您

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 babaero 於 2020-3-5 02:25 AM 發表

你如果唔去英國,唔好用 3,歐洲卡其實有分國家,過其他歐盟國家係用到,不過會轉 3G, 你自己想清楚要去咩地方先好買卡
我經驗係歐洲即使 3G 都幾快,不過坐火車去到郊外就會得 2G ...
會去英國呀!

引用:
原帖由 Terre2501 於 2020-3-5 12:07 PM 發表

你留意番,佢有分6國卡同歐洲卡,睇你去咩國家
我會留意, 謝謝!

回覆 引用 TOP

再次唔該各位!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kkleung_keith 於 2020-3-5 01:06 PM 發表

會去英國呀!
英國網絡依次
EE...O2...3

微信係荷蘭 KPN,荷蘭 4G

考慮下買幾張不同國家網絡商的卡,你買一張足30天,例如 3-UK, 即係只得英國 4G, 去其他歐盟國就得 3G

回覆 引用 TOP

試過西班牙用3果張好過微信果張
不過歐洲地大
好難講死邊張最好

升緩緩,跌衝衝,炒友期指各重倉,江中小魚互相殺,輪証不見回頭路。篤機搖頭等運到,唉聲傳遍居所間!左鄰右里問股神,股神大呼虧大了。

回覆 引用 TOP

主題標籤 #歐洲
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]