• 瀏覽: 414,745
  • 回覆: 1,943
  • 追帖: 109
紀律部隊,大學畢業。
得個知字,前幾日經部門收到appointment letter 。未收到信嘅人唔洗急住,我記得會派埋12月。12月完左都未收到,應該就收皮。唔好問,我唔會答。

引用:
原帖由 kenlllau 於 2020-11-30 06:40 PM 發表

紀律部隊,大學畢業。
得個知字,前幾日經部門收到appointment letter 。未收到信嘅人唔洗急住,我記得會派埋12月。12月完左都未收到,應該就收皮。唔好問,我唔會答。
諗清楚,呢水至少15年先升

引用:
原帖由 kenlllau 於 2020-11-30 06:40 PM 發表

紀律部隊,大學畢業。
師兄call 左一次定兩次report ?

回覆 引用 TOP

引用:

紀律部隊,大學畢業。
師兄係直播收appointment letter定係先收call,  再收appointment letter呢?

引用:
原帖由 甲子先生 於 2020-11-30 09:34 PM 發表

師兄係直播收appointment letter定係先收call,  再收appointment letter呢?
Insider 唔會收call放心  出接出Letter

引用:
原帖由 今天浪漫的美人 於 2020-11-30 01:33 AM 發表

請問知唔知佢係早/遲過9月9號interview 呢?
早過9/9 in

Have You Woken Up?
引用:
原帖由 水龍919 於 2020-11-30 10:50 PM 發表

又學到野喇。thx

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 漂亮第一 於 2020-11-30 10:58 PM 發表

早過9/9 in
有人係10月的insider 的老闆已經通知左佢call左report

引用:
原帖由 秒兩仙 於 2020-11-30 07:19 PM 發表

諗清楚,呢水至少15年先升
點解?

引用:
原帖由 今天浪漫的美人 於 2020-12-1 01:06 AM 發表

點解?
現職SSSA 好後生

唉,死心了,應該沒希望,點解唔快手寄reject letter呢!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 水龍919 於 2020-11-30 10:50 PM 發表

未收信前,你上司直接同你透露你俾人收左?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 今天浪漫的美人 於 2020-12-1 01:04 AM 發表

有人係10月的insider 的老闆已經通知左佢call左report
其實如果insider冇收過call
係咪通常連waiting list都冇?

Reject係唔係唔會另行通知?

引用:
原帖由 秒兩仙 於 2020-12-1 07:31 AM 發表

現職SSSA 好後生
非常後生

好多SSSA 都係三十出頭

同埋今水只係call到2011、2012 act

2013 2014 2015 請左好多SSA

2020 2021入職好大機會max左都未act 到

昨天已有新SSA上任

上了KCE, CBY

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]