• 瀏覽: 10,828
  • 回覆: 70
  • 追帖: 1
熱賣及精選
我都9月中買了加国机票,改期要比仠8蚊

回覆 引用 TOP

尋日收到EMAIL通知,9月原本坐卡搭爾班機取消左

引用:
原帖由 小蝶lg 於 2020-3-30 09:21 AM 發表

尋日收到EMAIL通知,9月原本坐卡搭爾班機取消左
咁可以full refund.👍

引用:
原帖由 peterboy 於 2020-3-30 09:52 AM 發表

咁可以full refund.👍
我係用BA分換, 又無講有無得refund, 打去又無人聽....

打算6,7月去買過

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 小蝶lg 於 2020-3-16 12:39 PM 發表

我BOOK左9月20日由泰國飛去santorini, 我去果度結婚, 只訂了機票同埋比左deposit 果度的wedding planner
唉,,,,
我都想九月ㄧ個飛去santorini 2個星期!唔知宜家機票同白屋仔小洒店幾錢 ?上一次去轉眼已經25年前

潛行空間
引用:
原帖由 chung507 於 2020-4-30 03:46 PM 發表

我都想九月ㄧ個飛去santorini 2個星期!唔知宜家機票同白屋仔小洒店幾錢 ?上一次去轉眼已經25年前
忍一忍好d, 今年不宜出外旅遊呢!

引用:
原帖由 peterboy 於 2020-3-16 06:00 AM 發表

現在擔心出年都冇
下年既事,下年先擔心喇!
唔係大家控制範圍以內

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 chung507 於 2020-4-30 03:46 PM 發表

應該冇乜變😃

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 peterboy 於 2020-5-1 03:33 AM 發表

忍一忍好d, 今年不宜出外旅遊呢!
年紀老再過一兩年怕冇毅力去

潛行空間
成日話尼個病死了幾多人,究竟有無驗屍文件証明?
近日發燒有咳...但交通意外喪生,又算是肺炎死亡?
98歲肝癌病人,近日發燒,去世了,又是肺炎死亡?

歐洲90%去唔到.. 今年..

引用:
原帖由 chung507 於 2020-5-1 02:48 PM 發表

年紀老再過一兩年怕冇毅力去
呢句真.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 33388 於 2020-5-3 08:46 AM 發表

成日話尼個病死了幾多人,究竟有無驗屍文件証明?
近日發燒有咳...但交通意外喪生,又算是肺炎死亡?
98歲肝癌病人,近日發燒,去世了,又是肺炎死亡?
咁你咪試吓即刻去黑龍江省囉.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 制裁中共 於 2020-5-3 09:31 PM 發表

歐洲90%去唔到.. 今年..
有航班就去到㗎啦.6月可出發.
歐洲90%去到.. 今年.

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]