• 瀏覽: 10,825
  • 回覆: 70
  • 追帖: 1
我買了機票, book 了酒店,比晒錢。 我好擔心到時疫情未解決, 希臘禁香港関。
另外, 有無朋友在希臘,現在有無排華情況?

熱賣及精選
我預早買了機票8月中去瑞士,酒店亦付了錢,我都擔心8月疫情,唔知去唔去到。

引用:
原帖由 mjohnnys 於 2020-3-8 08:59 PM 發表

我預早買了機票8月中去瑞士,酒店亦付了錢,我都擔心8月疫情,唔知去唔去到。
大家同病相憐

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 peterboy 於 2020-3-8 08:09 AM 發表

我買了機票, book 了酒店,比晒錢。 我好擔心到時疫情未解決, 希臘禁香港関。
有冇買旅遊保

引用:
原帖由 革命小薯 於 2020-3-8 09:38 PM 發表

有冇買旅遊保
未先死

回覆 引用 TOP

希臘而家有好多難民仲有暴亂,因土耳其放走曬D難民威脅EU講數。仲去?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 peterboy 於 2020-3-8 08:09 AM 發表

我都諗住12月去北歐
有D擔心

回覆 引用 TOP

唉,我仲慘中晒重災區,買了7月機票+郵輪,先去意大利北部+南部stay一星期,酒店已經全部俾晒錢non refundable, 之後羅馬上郵輪去希臘,現在只知道郵輪可退,但酒店未必退到,原本好祈待的行程,現在唔上唔落唔知點算好

回覆 引用 TOP

唉,都係等中國肺炎出左疫苗先敢去了。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 革命小薯 於 2020-3-8 09:38 PM 發表

有冇買旅遊保
旅遊保險唔包武肺

回覆 引用 TOP

如果好危險,寧願蝕咗機票,酒店都好過搵命博去旅行

回覆 引用 TOP

9月份估計疫情能夠得到控制,但系今年仲系少出門為妙。

引用:
原帖由 김수철 於 2020-3-12 08:37 AM 發表

9月份估計疫情能夠得到控制,但系今年仲系少出門為妙。
我朋友好想6月初去希臘 機票好平 我都提佢看定d不好心急訂 中然有d航空可以免費改期 但都好多限制。
我都計劃7月去華沙 都六月才決定是否訂票去。

引用:
原帖由 流浪人 於 2020-3-12 08:41 AM 發表

我朋友好想6月初去希臘 機票好平 我都提佢看定d不好心急訂 中然有d航空可以免費改期 但都好多限制。
我都計劃7月去華沙 都六月才決定是否訂票去。 ...
師兄準備去華沙多少天,我下想去華沙和斯德哥爾摩。

引用:
原帖由 peterboy 於 2020-3-12 05:18 PM 發表

師兄準備去華沙多少天,我下想去華沙和斯德哥爾摩。
華沙約2至3天 克拉科夫至4天,其他時間會去小鎮。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]