• 瀏覽: 1,127
  • 回覆: 21
  • 追帖: 2
Panasonic KYE227B 3000W
15A/220V
sales 哥哥話要二個13A蘇座。
廚房重新裝修,準備裝20A 曲架制,
請問 ching們是否裝20A曲架制較安全。
謝謝。

引用:
原帖由 平靜走過 於 2020-3-8 09:04 AM 發表

Panasonic KYE227B 3000W
15A/220V
sales 哥哥話要二個13A蘇座。
廚房重新裝修,準備裝20A 曲架制,
請問 ching們是否裝20A曲架制較安全。
謝謝。
隻爐得一條線點裝2個13A?
裝20A曲架當然係最好,
其實用4mm線用返原裝15A插頭已可以。

The Raymond Voice : 不要做會令自己後悔的事
引用:
原帖由 Raymondkyy 於 2020-3-8 10:33 AM 發表

謝謝

回覆 引用 TOP

仲有得買KY-E227B??
依家出到KY-E227E, 之前問KY-E227D 都話無貨

引用:
原帖由 Raymondkyy 於 2020-3-8 10:33 AM 發表

10915560 10915561
搭句咀問下....電磁爐面那個"控", 有冇得搞? 用萬潔靈, 潔而亮都省唔甩......
用省不鏽鋼果種百潔布又會省花玻璃面......

香港政局特色:一班賤人暗助一班癲人去煽動一班傻人出手做蠢事。賤人永遠坐在上游,唔使上身。
引用:
原帖由 伍皓昌 於 2020-3-10 11:23 AM 發表

搭句咀問下....電磁爐面那個"控", 有冇得搞? 用萬潔靈, 潔而亮都省唔甩......
未省過,用耐D先試吓用幼水砂紙省睇睇。

The Raymond Voice : 不要做會令自己後悔的事
引用:
原帖由 Raymondkyy 於 2020-3-10 11:30 AM 發表

文兄,就算用幼水砂紙省到,可能表面都會做成好幼嘅花痕,或者要用鑽石膏再打磨

引用:
原帖由 空申飛 於 2020-3-25 12:49 PM 發表

文兄,就算用幼水砂紙省到,可能表面都會做成好幼嘅花痕,或者要用鑽石膏再打磨
省咗除非唔用,個印下次都係出返黎。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Raymondkyy 於 2020-3-10 11:30 AM 發表

咩係曲架?咩係控?

所有留言,只代表個人意見,並非攻擊讀者。
引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2020-3-25 01:07 PM 發表

咩係曲架?咩係控?
曲架係大火數開關掣,
控意思係"烘",印。

引用:
原帖由 Raymondkyy 於 2020-3-25 01:10 PM 發表

曲架係大火數開關掣,
控意思係"烘",印。
曲架英文名係??

所有留言,只代表個人意見,並非攻擊讀者。
引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2020-3-25 01:19 PM 發表

曲架英文名係??
cooker

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 伍皓昌 於 2020-3-10 11:23 AM 發表

潔而亮+菜瓜布+2小時既辛勞

省完之後,記得以後煮一次,抹一次,仲要係煮完趁熱即刻抹

引用:

專業少少就買把鏟刀,我上次用把刀仔刮,用百潔布驚會整花個面。

回覆 引用 TOP

引用:

用用下會無左

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]