• 瀏覽: 7,638
  • 回覆: 62
https://soccer.sina.com.hk/news/1/20200312/11341470/

陰公,就算利記攞冠軍,都只能對住個空場打飛機,枉利迷等30年

熱賣及精選
有得打好過冇得打, 唔通想好似某隊咁不舉

引用:
原帖由 inzaghi_7389 於 2020-3-12 10:48 AM 發表

有得打好過冇得打, 唔通想好似某隊咁不舉
理性中立球迷最唔想見到嘅事

如果球員有感染,成隊隔離14天可以唔停?

唔停賽,酒吧迫滿人唔會播毒?

賽會主動停係留個個面比你,你唔停英國政府都好有可能要你停

引用:
原帖由 KIRIN2015 於 2020-3-12 11:04 AM 發表

理性中立球迷最唔想見到嘅事
屌,佢自己不舉梗係唔想見到人打飛機啦,佢都射唔出

引用:
原帖由 乂大簡 於 2020-3-12 11:17 AM 發表

照正路歐國盃、奧運、美洲盃需要延後一年舉辦

四大聯賽停一個月睇下咩環境先,大部份都剩返10埸比賽大約1.5個月應該踢得晒......

歐聯、歐霸、fa cup 盃賽腰斬讓路,四大聯賽5月開始補賽踢到6月中應該踢得完

假如5月開唔番繼續向後停,最遲5月尾補賽都仲踢得切,但若果5月尾都補唔到就直接取消今季吧啦 ...
歐聯、歐國盃、奧運、美洲盃讓路比四大聯賽,其實係唔係攪錯晒次序?
人地洗左成千億攪歐國盃、奧運、美洲盃,球迷買晒機票,酒店等,而家同人講延後一年舉辦?

好慘

我日一場快啲踢完

引用:
原帖由 乂大簡 於 2020-3-12 11:28 AM 發表

難度你覺得呢類大賽仲搞得成

歐聯歐霸停硬就一定,只係睇腰唔腰斬

奧運已經有風出延後一年舉行

只欠歐國盃而且,但睇現況我又真係唔信搞得到 ...
我就估四大聯賽+大賽兩樣都會腰斬

引用:
原帖由 乂大簡 於 2020-3-12 11:28 AM 發表

難度你覺得呢類大賽仲搞得成

歐聯歐霸停硬就一定,只係睇腰唔腰斬

奧運已經有風出延後一年舉行

只欠歐國盃而且,但睇現況我又真係唔信搞得到 ...
歐國杯推遲到年尾都得 順便可以為兩年後卡塔爾世界盃試水溫亦無不可 反正都係年尾

宜加英超得返九輪,建議密集式一週三賽(閉門),三個禮拜就搞掂,提早結束球季。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]