• 瀏覽: 5,662
  • 回覆: 18
  • 追帖: 1
大家會點揀?

回覆 引用 TOP

精選汽車
GLE or X5

回覆 引用 TOP

RX

回覆 引用 TOP

RX : 基本上三,四年前先會考慮, 超舊款, 好處就係佢係凌志同埋hb
Q7 : 今年應該會轉所以更加唔會考慮
GLE :  外型就麻麻, 唔加AMG package 頭係7 , 但內裝就最靚,新直6 engine 差不多當中最大馬力
XC90 :  除非係特別喜好, 否則真係唔會考慮吉利汽車

x5

回覆 引用 TOP

我選XC90

回覆 引用 TOP

Xc90係咪今年新款?定facelift?
全部各有特色,70-80萬,都幾難分高下,但早排見q7大減價至五十幾萬,唔知仲有冇

回覆 引用 TOP

我會咁排,Volvo, Benz , Lexus, Audi 包尾。

引用:
原帖由 BayernDortmund 於 2020-3-17 09:45 PM 發表

RX : 基本上三,四年前先會考慮, 超舊款, 好處就係佢係凌志同埋hb
Q7 : 今年應該會轉所以更加唔會考慮
GLE :  外型就麻麻, 唔加AMG package 頭係7 , 但內裝就最靚,新直6 engine 差不多當中最大馬力
XC90 :  除非係特別喜好, 否則真係唔會考慮吉利汽車 ...
XC90瑞典車喎,你真唔識定假唔知呀?60有批都比利時啦...

回覆 引用 TOP

GLE

引用:
原帖由 CAVOK 於 2020-5-21 06:18 PM 發表

GLE
👍 我選了X5 🤗

引用:
原帖由 異域大美媚 於 2020-5-21 06:20 PM 發表

👍 我選了X5 🤗
X5都係好車,使用愉快!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 gimsink 於 2020-4-17 04:22 PM 發表

我會咁排,Volvo, Benz , Lexus, Audi 包尾。
正解,Audi啲車整死人全宇宙都知,Xc90揸過先知佢嘅好處

位置q 1拖2 
2串1 一千蚊注..咁買..

回覆 引用 TOP

RX 樣樣都好,但係一樣野攞命,真係 無力  無力 無力🤣🤣🤣

引用:
原帖由 hkufo哥 於 2020-7-9 05:03 PM 發表

RX 樣樣都好,但係一樣野攞命,真係 無力  無力 無力🤣🤣🤣
車太大 後排都頂頭 及 價錢貴

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]