• 瀏覽: 5,433
  • 回覆: 15
請問各位,這款新鍊及扣、值得入手嗎?

附件

Screenshot_20200316-125023_Samsung Internet.jpg(49.6 KB)

2020-3-16 12:55 PM

Screenshot_20200316-125023_Samsung Internet.jpg

熱賣及精選
白色好似靚啲

引用:
原帖由 .Ileana. 於 2020-3-16 12:56 PM 發表

白色好似靚啲
另一隻是淺灰

引用:
原帖由 659 於 2020-3-16 01:00 PM 發表

另一隻是淺灰
淺灰都好靚

好架,  好過MINI....

引用:
原帖由 .Ileana. 於 2020-3-16 01:44 PM 發表

淺灰都好靚
淺灰是太太首選,但是這款貴過 mini ,而且唔知難唔難找。

引用:
原帖由 659 於 2020-3-16 04:07 PM 發表

淺灰是太太首選,但是這款貴過 mini ,而且唔知難唔難找。
咁梗係買太太首選啦!

引用:
原帖由 659 於 2020-3-16 04:07 PM 發表

我SA話好多人要,要排waiting list,good luck

引用:
原帖由 icetealady 於 2020-3-16 05:33 PM 發表

我SA話好多人要,要排waiting list,good luck
冇錯呀!我都打探過,SA話淺灰叫我唔好等,所以才向深藍色埋手。現在連代購都冇埋,難搞。

上個禮拜係Madrid買左同款mini square, 個金色波波係幾特別, 但我到而家都唔敢開箱😂😂

附件

00479567-120D-44FC-B811-392F0045A102.jpeg(95.49 KB)

2020-3-16 09:00 PM

引用:
原帖由 nw6100 於 2020-3-16 09:00 PM 發表

上個禮拜係Madrid買左同款mini square, 個金色波波係幾特別, 但我到而家都唔敢開箱😂😂
恭喜師姐!買到靚袋。個金色波波就係賣點!師姐這個 square 在香港更難找吧!

引用:
原帖由 659 於 2020-3-16 09:06 PM 發表

個金色波波就係賣點!師姐這個 square  在香港更難找吧!
我本身想要mini flap個size但佢冇, 然後佢就比呢個同黑色classic mini flap我揀 (母親的抉擇咁), 最後金色波波勝出😂😂 個波波實在好有質感好可愛. 大推!!

最後買咗深藍色(但我卻覺得係黑色)。這款內裹是金色的,好襯個波波。希望各師姐繼續找到心頭愛!

附件

20200320_191855.jpg(333.45 KB)

2020-3-20 07:30 PM

20200320_191748.jpg(224.59 KB)

2020-3-20 07:30 PM

Congrats 好靚 😍😍😍

可以較條帶我都覺得呢款幾好

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]