• 瀏覽: 21,932
  • 回覆: 145
  • 追帖: 8
小道消息,月底會陸續返行貨,大家冇謂心急走好畀炒價。如果大家有留意個價,會發現行貨價錢已回落至29xx,再等多兩星期應該變番原價。不過,ringfit 就有排都唔會有,因為全球缺貨。

多謝分享🤩

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 學員乙 於 2020-3-19 09:27 PM 發表

小道消息,月底會陸續返行貨,大家冇謂心急走好畀炒價。如果大家有留意個價,會發現行貨價錢已回落至29xx,再等多兩星期應該變番原價。不過,ringfit 就有排都唔會有,因為全球缺貨。 ...
包唔包括 fortress/ 蘇寧 ?

引用:
原帖由 鄭雨滇二世 於 2020-3-20 01:59 AM 發表

包唔包括 fortress/ 蘇寧 ?
未必咁快,應該經銷商先,可以去任天堂官網查下有咩正式授權舖。

生產線已重開,但唔好諗住一下送晒來香港,因為日本嗰邊都斷晒巿。不過,個價一定慢慢回落,大家忍下手,d舖見冇人問而大貨又返緊,自然會降價。

下面大條link 證實左我冇吹水。

https://www.google.com.hk/amp/s/www.gamerevolution.com/news/638631-nintendo-switch-corornavirus-shortage-production-delays-japan-usa/%253famp

引用:
原帖由 學員乙 於 2020-3-20 08:50 AM 發表

未必咁快,應該經銷商先,可以去任天堂官網查下有咩正式授權舖。

生產線已重開,但唔好諗住一下送晒來香港,因為日本嗰邊都斷晒巿。不過,個價一定慢慢回落,大家忍下手,d舖見冇人問而大貨又返緊,自然會降價。

下面大條link 證實左我冇吹水。

https://www.google.com.hk/amp/s/www.gamerevolution.com/news/638631-nintendo-sw ...
最識做生意係百老匯, 賣緊$4680

THX
好在早前IG代購左ring fit

回覆 引用 TOP

希望快d有正價行貨。不要炒價

引用:
原帖由 jarchoc 於 2020-3-20 03:52 PM 發表

希望快d有正價行貨。不要炒價
行貨已回至2500

引用:
原帖由 學員乙 於 2020-3-20 06:17 PM 發表

行貨已回至2500
where?

引用:
原帖由 學員乙 於 2020-3-20 06:17 PM 發表

行貨已回至2500
我呢兩日睇住個price,尋日見2499,問完即刻2899,今日見2380,問完就2680

引用:
原帖由 鄭雨滇二世 於 2020-3-20 06:19 PM 發表

where?
黃金金源

頭先行完信和,有兩間做緊2699(行)連一隻薩爾達織夢島

引用:
原帖由 學員乙 於 2020-3-20 06:20 PM 發表

黃金金源
全新行貨?

引用:
原帖由 badjed 於 2020-3-20 06:19 PM 發表

我呢兩日睇住個price,尋日見2499,問完即刻2899,今日見2380,問完就2680
放心,你今日去金源,都一定係2480

引用:
原帖由 學員乙 於 2020-3-20 06:21 PM 發表

放心,你今日去金源,都一定係2480
駛唔駛食骨?

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]