• 瀏覽: 1,334
  • 回覆: 25
而家美國LA回港要家居定強制隔離14天?冇病徵都要測試嗎?thx

是家居。
好像是抽樣做測試。

引用:
原帖由 2006Win-Cat 於 2020-3-20 07:59 PM 發表

而家美國LA回港要家居定強制隔離14天?冇病徵都要測試嗎?thx
啱啱收到朋友訊息,喺LA有華人房屋被人大大大裝修,祝好運😓

引用:
原帖由 johnwong9394 於 2020-3-20 08:02 PM 發表

是家居。
好像是抽樣做測試。
Thx ching

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 gojeu 於 2020-3-20 08:09 PM 發表

OH, Thx 😕

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 gojeu 於 2020-3-20 08:09 PM 發表

中國人已被歧視。

引用:
原帖由 johnwong9394 於 2020-3-20 08:22 PM 發表

中國人已被歧視。
佢哋總統搞唔掂疫情,用個名夾硬將中國人擺上枱,所有華人黃皮膚喺美國都好危險呀!

引用:
原帖由 gojeu 於 2020-3-20 08:35 PM 發表

佢哋總統搞唔掂疫情,用個名夾硬將中國人擺上枱,所有華人黃皮膚喺美國都好危險呀!
逃番香港、大陸、台灣避炎。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 gojeu 於 2020-3-20 08:35 PM 發表

個別事件你就吹到所有。地球都好危險㗎。
有人會無知地做D唔適當嘅偏激嘢。 州長同市長都公開叫人唔好做呢D違法嘢,執法者會嚴厲執法。

引用:
原帖由 krzys995x8 於 2020-3-21 04:53 AM 發表

個別事件你就吹到所有。地球都好危險㗎。
有人會無知地做D唔適當嘅偏激嘢。 州長同市長都公開叫人唔好做呢D違法嘢,執法者會嚴厲執法。
喺美洲版有幾多讀者?我日日喺度講美軍將美割肺炎帶到中國,有幾多讀者睇到有幾人信?但是特朗普出嚟講嘢就污名化呢個新冠狀病毒名稱,入曬美國人嗰心,點解唔會引起種族歧視呢? 意大利確診人數死亡人數將加權指數乘大等於美國,依家除咗中國之外,美國將來會係一個好嚴重嘅國家。
一開始美割肺炎喺嗰邊廣泛傳播嘅時候,啲人搶食物搶槍…… 唯一慶幸而家LA槍支已經下架,好似安全少少

引用:
原帖由 gojeu 於 2020-3-20 20:09 發表

1) 有無link?
2) 有無其他原因.
3) 係乜嘢朋友,訊息有無考證過.

引用:
原帖由 gojeu 於 2020-3-21 11:38 發表

喺美洲版有幾多讀者?我日日喺度講美軍將美割肺炎帶到中國,有幾多讀者睇到有幾人信?但是特朗普出嚟講嘢就污名化呢個新冠狀病毒名稱,入曬美國人嗰心,點解唔會引起種族歧視呢? 意大利確診人數死亡人數將加權指數乘大等於美國,依家除咗中國之外,美國將來會係一個好嚴重嘅國家。
一開始美割肺炎喺嗰邊廣泛傳播嘅時候,啲人搶食物搶槍…… 唯一慶幸而家LA槍支已經下架,好似安全少少:s ...
平心而論,D人玻璃心啫.
香港腳/西班牙流感/日本腦炎/德國麻疹/非洲豬瘟.人哋咪由得你叫囉.

係美國 (無錢/無貴重物品...)越窮越安全.

引用:
原帖由 gojeu 於 2020-3-21 11:38 發表

...美國將來會係一個好嚴重嘅國家。...
啲人搶食物搶槍…… 唯一慶幸而家LA槍支已經下架,好似安全少少:s ...
無錢/無貴重物品 才是最安全.

https://www.worldjournal.com/6838432/article-夫婦回家遭跟踪捆綁-300萬珠寶被搶/?ref=洛杉磯
2020年03月14日 06:08

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ggagag 於 2020-3-21 01:52 PM 發表

1) 有無link?
2) 有無其他原因.
3) 係乜嘢朋友,訊息有無考證過.
係一段短片,間屋好似大地震,所有嘢散落一地包括衣櫃內的衣服,屋主影video之餘,仲有大量粗口,怎樣可以放上來呢

There is a story. $3 million worth of jewelries stolen from a not so expensive home and the home doesn't have a safe...

回覆 引用 TOP

主題標籤 #美國
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]