• 瀏覽: 5,875
  • 回覆: 24
小第新手想買隻名貴錶帶下,但怕貶值,有咩錶係帶左10年8年都保值可以推薦下?  貴唔緊要  最緊要保值。😅

精選汽車
唔係講笑,可能係Frogman。。。仲可以升值。次選係Seiko潛水錶,真係保值過好多名錶。哈!

如此星辰如此夜,為誰風露立中宵。
我都覺得精工d 錶價錢低能
講緊唔係gs個d 普通精都賣到咁差貴
而坊間錶鋪好多用精工都主打..
其實d年青人係人買佢地買
還是真了解過各錶品牌質素?
精工普通個d 其實幾百都兩千已經盡
再貴根本呃緊唔識錶個班年青人

引用:
原帖由 張寶成打老虎 於 2020-3-23 12:56 AM 發表

我都覺得精工d 錶價錢低能
講緊唔係gs個d 普通精都賣到咁差貴
而坊間錶鋪好多用精工都主打..
其實d年青人係人買佢地買
還是真了解過各錶品牌質素?
精工普通個d 其實幾百都兩千已經盡
再貴根本呃緊唔識錶個班年青人 ...
個款靚,夜光勁

ROLEX  5517

玩樂無窮,品樂有限,珍惜時間,為樂之道
Rolex 唔使煩

貴唔緊要的話,pp三問+複雜功能,RM複雜功能,一定可以

Rolex GMT

有C兄講過:買八達通表,仲可以增值

引用:
原帖由 我真係好靚仔 於 2020-3-21 09:13 PM 發表

小第新手想買隻名貴錶帶下,但怕貶值,有咩錶係帶左10年8年都保值可以推薦下?  貴唔緊要  最緊要保值。😅
你去買樓啦

rolex 6263
背面有
drive  carefully me

呢D玩具買黎玩,仲要諗升值?會唔會多舊魚?有錢擺銀行三個月收息有兩厘就一定升值喇。

引用:
原帖由 我真係好靚仔 於 2020-3-21 09:13 PM 發表

Rolex    GMT款或白地簡單保值。

Rolex運動錶

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]