• 瀏覽: 18,545
  • 回覆: 119
  • 追帖: 3
小弟最支持正價買勞力士運動款
呢4隻都係正價或有折買入

精選汽車
絕對支持AD正價買勞力士
( 小弟年頭在AD正價排隊購入盲十)

究竟而家係唔係一定要識人,先可以排隊買到正價錶? 有冇可能 完全未買過錶而去錶行又可以排隊而等到錶?

引用:
原帖由 bean1213 於 2020-3-22 03:57 PM 發表

小弟最支持正價買勞力士運動款
呢4隻都係正價或有折買入
13有折
24正價

引用:
原帖由 yukari.yukari 於 2020-3-22 04:20 PM 發表

究竟而家係唔係一定要識人,先可以排隊買到正價錶? 有冇可能 完全未買過錶而去錶行又可以排隊而等到錶?
我諗唯一嘅機會就係 佢一叫你排隊買啲 你就每日喺佢門口度排 排到佢即日肯買畀你

回覆 引用 TOP

新款地通拿真係無乜可能正價入手.

引用:
原帖由 亞洲盤顧問 於 2020-3-22 04:05 PM 發表

絕對支持AD正價買勞力士
( 小弟年頭在AD正價排隊購入盲十)
即係師兄你AD排到隊買到正價錶,都係因為你識人又或者曾經幫襯過?

引用:
原帖由 WILSONY 於 2020-3-22 04:53 PM 發表

新款地通拿真係無乜可能正價入手.
我見到金鋼款有

引用:
原帖由 yukari.yukari 於 2020-3-22 04:55 PM 發表

我見到金鋼款有
但全剛無可能正價入手.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 yukari.yukari 於 2020-3-22 04:53 PM 發表

即係師兄你AD排到隊買到正價錶,都係因為你識人又或者曾經幫襯過?
其實explorer II, 留名係有機會的
至於其他hit model 可能要有其實消費先

引用:
原帖由 kktc 於 2020-3-22 04:41 PM 發表

13有折
24正價
1,3有折
4正價
2 日本AD買,平到你唔信

引用:
原帖由 yukari.yukari 於 2020-3-22 04:20 PM 發表

我覺得就無絕對,本人近期亦都系完全無幫襯過甚至去過的一間排到錶,都系純屬偶然打個電話去問,點知對方好有禮貌讓我留底電話同稱呼,2個星期後就電話通知有貨。所以我覺得運氣最重要~

我都係正價入手

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 bean1213 於 2020-3-22 05:03 PM 發表

1,3有折
4正價
2 日本AD買,平到你唔信
幾錢我知,你喺日本買錶係有啲運

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 yukari.yukari 於 2020-3-22 04:53 PM 發表

AD我唔識人,上年去排隊時我去過(銅鑼灣,尖沙咀,荃灣,九龍灣,觀塘一帶……有錶行的,有金行的)
經過咪入去問一問,有閒錢時去金行買些少金飾,順便搭下咀,問下有冇得排隊啦……(唔好諗住一萬幾仟金飾會有咩優勢)
有啲話:排隊冇問題我幫你排,請問你想排什麼款式?
有啲就話:資料只會保留三個月,三個月後你要再排啊。
有啲直情話:我哋啲款式放哂出嚟,我地冇排隊呢樣野㗎……
其實我冇乜所謂,排到正價買就買,排唔到就算囉,反正勞力士又唔係必需品……我自己就唔鍾意食炒價……等左差大嘅8至9個月左右……(可能適逢社會事件啦,國內遊客唔嚟香港買野,經濟唔好)
咁就收到AD通知,就係咁正價買到嘞~
#呢度經常有錶佬出沒,佢見我AD正價買到,佢咪比黑豬我囉(個個AD正價買到錶佬食咩~)

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]