• 瀏覽: 6,806
  • 回覆: 54
  • 追帖: 1
我試過有一份工有個男同事,男人老狗成個八婆咁周圍講是非,平時又講野又單打寸77。
之後比我係office當眾屌7佢,同佢嘈之後一直到我離職都無再同佢講過一句野。

熱賣及精選
無人返工同人嘈過交?香討啲人個個都咁知偕?

引用:
原帖由 黑桃A. 於 2020-3-23 10:55 PM 發表

我試過有一份工有個男同事,男人老狗成個八婆咁周圍講是非,平時又講野又單打寸77。
之後比我係office當眾屌7佢,同佢嘈之後一直到我離職都無再同佢講過一句野。 ...
這是運氣

回覆 引用 TOP

打交都試過。

引用:
原帖由 黑桃A. 於 2020-3-23 10:55 PM 發表

之後比我係office當眾屌7佢,同佢嘈之後一直到我離職都無再同佢講過一句野。 ...
有。。大把鬧交經歷,依家慢慢轉好

回覆 引用 TOP

沒啊,還是看著好親切呀,尤其疫情期間,患難與共的。

回覆 引用 TOP

黑人憎既同事大撚把,不過男人佬狗講是非真係極品

回覆 引用 TOP

我都有試過同伙記嘈, 佢陰完我然後死都唔認,仲發毒誓話做過,
最搞笑係未到一個月佢醫院話佢第3期癌症.
果然人在做天在看

回覆 引用 TOP

試過有份工,做左6年離職,佢叫我做多3個月先走,但唔夠1個月,佢見我部電腦無左一段時期既Skype 記錄同多左個Google 雲端file(2樣野都係離職前半年講左,skype係電腦壞左,雲端係方便見客開資料,但佢唔記得左),而屋企人一年前開左間冷氣公司(其實牛頭唔搭馬咀,根本係2個行業)老闆娘覺得我另起爐灶,偷公司資料同客,仲會同個廠家自己拎貨,話對我好失望,要我做埋呢星期走,我只係覆佢一句「咁你報警」
之前一星期佢要我坐係佢隔離跟曬所有客,我加多句,使唔使講speaker俾你聽埋,佢先算數
最後我到走個日一句早晨都無同佢講

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 黑桃A. 於 2020-3-24 09:26 PM 發表

無人返工同人嘈過交?香討啲人個個都咁知偕?
香討大把蟈員工,有能資格開工果陣走去傾計咩

回覆 引用 TOP

關係最差係老細

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 puercha33 於 2020-3-25 12:32 PM 發表

打交都試過。
咁激

有咩好嘈?一係揾人殺左佢。

回覆 引用 TOP

會唔會樓主嫉妒他人口才了得呀?

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]