• 瀏覽: 18,848
  • 回覆: 74
  • 追帖: 4

陳欣妍(Shirley)去年被香港電影金像獎選為潛力新貴之一,最近在ViuTV節目中獻技,睇得又煮得,吸引不少網友注目!

演藝方面,Shirley亦把握每次機會,更自爆曾「下海」做流鶯!她說:「我曾經為一部電影Cast咗成年,個角色係一個離家出走兼做『一樓一』嘅少女,我想感受吓佢個角色世界,就着咗一條豹紋短裙去廟街企街,企咗一個星期下午,有好多唔同年紀嘅男人埋嚟撩我傾偈,我就係想試吓嗰種感覺!最尷尬係有路人望住我,當然我傾幾句之後就會閃走啦!嗰期媽咪都問我做咩轉晒Style,個人冇晒朝氣,呢次係我為咗Casting做過最瘋狂嘅一件事。」

大台除左3日2夜有睇下, 平時都真係冇咩後生女女可以睇

幾好波

回覆 引用 TOP

咁細對波都晒出黎

引用:
原帖由 smarthoKEUNG 於 2020-3-24 16:01 發表

咁細對波都晒出黎
唔哂就無人睇

回覆 引用 TOP

好正,謝謝分享

回覆 引用 TOP

張張相都唔同樣嘅喂

Viu近排D新女好多正野

好多老人台好多

大丈夫
性情如火
力拔山河

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 田七公 於 2020-3-24 03:06 PM 發表

大台除左3日2夜有睇下, 平時都真係冇咩後生女女可以睇
有胸即棒

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 西部鬆弛的通道 於 2020-3-24 16:31 發表

張張相都唔同樣嘅喂
ching你老花咋??

唔錯喎

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 田七公 於 2020-3-24 04:36 PM 發表

ching你老花咋??

同一個人??

回覆 引用 TOP

係青春囉,未見星味

回覆 引用 TOP

做妖tv做到要露吓對乒乓波!

回覆 引用 TOP

妖tv 真可悲 竟然要用女色呢去吸引觀眾。 仲要靠啲五毛宣傳。

引用:
原帖由 123456siu 於 2020-3-24 18:04 發表

妖tv 真可悲 竟然要用女色呢去吸引觀眾。 仲要靠啲五毛宣傳。
完全同意!

根本冇料!

尤其3月9日起,翡翠台18:00《獨孤皇后》 + 18:30一小時六點半新聞後,99妖視連六點新聞都冇人睇!更何況其他99妖視節目!

所以先要不停宣傳!

2020瑞士洛桑青年冬奧年 香港撥亂反正年 Samsung S20 Ultra 5G元年
2021東京奧運年 豐田全球氫氣零碳元年
Start Your Impossible!
Mobility for All!
Hope Lights Our Way!

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]