• 瀏覽: 2,494
  • 回覆: 18
櫻花開了,可紫雲出山也要封山了,今年系去唔成了

附件

5f017eeegy1gd4ulgpzqtj20iu0ckq4x.jpg(37.01 KB)

2020-3-24 03:46 PM

5f017eeegy1gd4ulhesmyj20iv0cktac.jpg(29.91 KB)

5f017eeegy1gd4uz3a0vpj20ik0crmzi.jpg(46.29 KB)

早幾日大量日本人去櫻花,日本政府怕肺炎大暴發

回覆 引用 TOP

無計,唯有睇番之前D相緬懷一下啦

回覆 引用 TOP

嘩!請問呢度係邊度呀?好靚😍

引用:
原帖由 LINGNG44 於 2020-3-25 12:50 AM 發表

嘩!請問呢度係邊度呀?好靚😍
紫雲出山嘛詫間搭社區巴士去大浜,再轉特定車上山

回覆 引用 TOP

只有喺家里睇

回覆 引用 TOP

香川縣三豐市嘅紫雲出山啦

殘念

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 春天勁科技 於 2020-3-24 03:46 PM 發表

櫻花開了,可紫雲出山也要封山了,今年系去唔成了

回覆 引用 TOP

一直都想去日本。

回覆 引用 TOP

去唔成越想越氣

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 春天勁科技 於 2020-3-25 09:53 發表

香川縣三豐市嘅紫雲出山啦
真係唔識添...

恭喜中國男籃重奪亞洲冠軍寶座!!!
直接晉身2016年巴西奧運!

回覆 引用 TOP

到處都系病毒,咪去啦

山好水好花好,可目前不能去了,明年見吧

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 油站清涼的表姐 於 2020-3-26 11:18 AM 發表

到處都系病毒,咪去啦
唔係驚病毒 係去左 返黎就慘過做難民

除時冇機走! 有機走都要轉幾程機

仲要隔離

而家可以話你聽 離開香港境外 任何地方都可以係武漢 封城 戒嚴 即時生效 唔好以為泰國好似唔多確診 泰國戒嚴喇

除左二次世界大戰 呢次危機係最嚴重

仲要唔係每個國家都有測試劑 先進國家都冇 落後國家更加唔好諗 疫情下 真係唔好踏出香港

主題標籤 #日本 #櫻花
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]