• 瀏覽: 2,591
  • 回覆: 78
  • 追帖: 1
Well, 如果有飯可以食成個 weeks. 而家出去買 milk. 夜啲搞埋佢

永遠懷念貓貓 20110112

一條唏噓嘅廚房佬 一個孤獨嘅美食家 一隻冇腳嘅糯米雞

黃色恐怖的年代,有一群人一直打著民主,自由,人權的旗號,在香港進行大肆破壞,毀掉市容,推倒經濟,撕裂關繫.
引用:
原帖由 newcome 於 2020-3-25 04:01 PM 發表

Well, 如果有飯可以食成個 weeks. 而家出去買 milk. 夜啲搞埋佢
10974398 10974399 10974400 10974401 10974402
个人觉得会否有d稀呀。。

引用:
原帖由 高大衰 於 2020-3-25 04:39 PM 發表

个人觉得会否有d稀呀。。
熄火出街,未完成😜

黃色恐怖的年代,有一群人一直打著民主,自由,人權的旗號,在香港進行大肆破壞,毀掉市容,推倒經濟,撕裂關繫.
引用:
原帖由 newcome 於 2020-3-25 04:41 PM 發表

熄火出街,未完成😜
死!有冇熄火!??

引用:
原帖由 newcome 於 2020-3-25 04:41 PM 發表

死!有冇熄火!??
哦哦,期待完成品中

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 newcome 於 25-3-2020 04:01 PM 發表

Chicken must use jump sticks.. No breasts or wings..

引用:
原帖由 Eggy2k 於 2020-3-25 04:58 PM 發表

Chicken must use jump sticks.. No breasts or wings..
Whole French chicken 😜

引用:
原帖由 newcome 於 25-3-2020 05:12 PM 發表

Whole French chicken 😜
Jump sticks jump sticks..

有沒有做法的步驟?想學一下!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Eggy2k 於 2020-3-25 05:13 PM 發表

Jump sticks jump sticks..
Jolly b jolly b jolly b

引用:
原帖由 newcome 於 25-3-2020 05:55 PM 發表

Jolly b jolly b jolly b
大個仔飲 scotch

我比較懶,系九龍城泰國什貨店35-45一袋加熱食得,可以食兩餐

引用:
原帖由 newcome 於 2020-3-25 04:01 PM 發表

10974398 10974399 10974400 10974401 10974402
包咖哩醬味如何?

引用:
原帖由 Eggy2k 於 2020-3-25 05:57 PM 發表

大個仔飲 scotch

這個?

引用:
原帖由 ltho3k 於 2020-3-25 06:09 PM 發表

包咖哩醬味如何?
天然椰子號,可以啦

回覆 引用 TOP

主題標籤 #咖哩
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]