• 瀏覽: 7,256
  • 回覆: 58
雖然歐美肺炎令東京奧運要延期一年至2021年夏天

但以亞洲嚴密防疫,隨時2020年7月,亞洲疫症隨時受控甚至消失!

日本可能為減少旅遊業損失,取消對亞洲封關,只對歐美人封關!

咁亞洲人豈不是可以呢個7月去日本玩?

諗起都正!

為2020東京奧運,全新裝修 / 建成的酒店,率先為亞洲旅客服務!

仲可以開幕前一年,上為奧運而設的東京奧運人工島,體驗豐田氫氣無碳新世界!

2020瑞士洛桑青年冬奧年 香港撥亂反正年 Samsung S20 Ultra 5G元年
2021東京奧運年 豐田全球氫氣零碳元年
Start Your Impossible!
Mobility for All!
Hope Lights Our Way!
你有本事去到就系

回覆 引用 TOP

恐怕都年尾都未搞掂。

引用:
原帖由 qfa3150 於 2020-3-25 17:32 發表

但以亞洲嚴密防疫,隨時2020年7月,亞洲疫症隨時受控甚至消失!

諗起都正!

為2020東京奧運,全新裝修 / 建成的酒店,率先為亞洲旅客服務!

仲可以開幕前一年,上為奧運而設的東京奧運人工島,體驗豐田氫氣無碳新世界 ...
無可能.. 亞洲好似東南亞,南韓都好多cases
點會提早開放俾亞洲人?
我怕今年都去唔到日本..

恭喜中國男籃重奪亞洲冠軍寶座!!!
直接晉身2016年巴西奧運!
之前定咗七八月天價酒店點先?

回覆 引用 TOP

奧運前 , 日本壓低染疫人數,現在延期,相信不用遮暪,一定會大爆發 !  

回覆 引用 TOP

係啊,計劃左去奥運主場館打卡,順便去埋福島同長琦游歷下核爆,幫當地奇下福,希望D衰野傳男不傳女。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 亞洲冠軍中國 於 2020-3-25 09:04 PM 發表

無可能.. 亞洲好似東南亞,南韓都好多cases
點會提早開放俾亞洲人?
我怕今年都去唔到日本..
少擔心,日本咁高檔的地方,核爆都要去啦,少少菌搭配生🐟食,仲好味。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 qfa3150 於 2020-3-25 05:32 PM 發表

諗起都正!

仲可以開幕前一年,上為奧運而設的東京奧運人工島,體驗豐田氫氣無碳新世界 ...
“但以亞洲嚴密防疫,隨時2020年7月,亞洲疫症隨時受控甚至消失!

諗起都正!” ?????????

點解會有呢個思維?

再見了.........
真係咁認為?我覺得無咩可能

回覆 引用 TOP

唔講幾時可以去旅行先,事實上亞洲人防疫意識係比鬼佬好好多!

回覆 引用 TOP

奧運延期一年咁即係唔洗咁急開番關,睇怕今年想去日本都好難了

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Gackt_Kazuki 於 2020-3-25 23:14 發表

“但以亞洲嚴密防疫,隨時2020年7月,亞洲疫症隨時受控甚至消失!

諗起都正!” ?????????

點解會有呢個思維? ...
因為歐美疫情失控,亞洲卻有可能提早受控

日本承擔唔起對所有外國人封旅遊咁耐

2020瑞士洛桑青年冬奧年 香港撥亂反正年 Samsung S20 Ultra 5G元年
2021東京奧運年 豐田全球氫氣零碳元年
Start Your Impossible!
Mobility for All!
Hope Lights Our Way!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 qfa3150 於 2020-3-25 05:32 PM 發表

諗起都正!

想法太超前,現在做好本份先啦,香港自己都未攪掂。

回覆 引用 TOP

依家還談唔上轉機,把疫情控制住先

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]