• 瀏覽: 8,352
  • 回覆: 19
近日發現沽空大軍出現面書谷,沽空目標黑地15萬,仲要之前被買家撻訂放飛機,市場氣氛淡靜
另一隻緑玻璃更穿4萬7,己有買家承接.
相信沽空大軍對一衆錶佬出貨構成壓力
on9cc報道

附件

r2.jpg(43.14 KB)

2020-3-25 07:11 PM

r1.jpg(36.43 KB)

2020-3-25 07:11 PM

有大戶沽空

回覆 引用 TOP

散户

回覆 引用 TOP

曲線廣告,唔該,原來仲有人關心勞

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 autc 於 2020-3-25 07:11 PM 發表

近日發現沽空大軍出現面書谷,沽空目標黑地15萬,仲要之前被買家撻訂放飛機,市場氣氛淡靜
另一隻緑玻璃更穿4萬7,己有買家承接.
相信沽空大軍對一衆錶佬出貨構成壓力
on9cc報道 ...
唔係喎呢度呢版師兄話 66 11萬都話抵喎

特別通告 由於有很多人朋友pm我 說真的很想認識 但煩請pm我的人 請先在我的帖上留言 讓我先看看你的誠意 然後再pm我看看能否交友 謝謝大家
引用:
原帖由 天郎 於 2020-3-25 08:28 PM 發表

呢度太多錶佬

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 天郎 於 2020-3-25 08:28 PM 發表

我地等面書空軍血洗勞倉,等睇錶佬築起血肉長城

回覆 引用 TOP

要錢唔要貨 cash is king

回覆 引用 TOP

I found him also selling cheap, don't know why?
https://www.facebook.com/marketplace/item/645571632926308/

battobacco@gmail.com

回覆 引用 TOP

呢d時世!人哋可能暫時周轉唔到咪賣錶掛⋯⋯唔通唔使開飯咩😂

回覆 引用 TOP

假盤,全世界同我禁低個價佢😂😂

附件

64145FF5-A44D-449E-AFFA-20600F3481BA.png(127.81 KB)

2020-3-25 11:10 PM

回覆 引用 TOP

吾系掛
前日行中人話水,3月dated 黑地$156k
佢用過兩年$150k
只系jackroxd 價

回覆 引用 TOP

新水貨都係156K, 佢二手賣150K 當人水魚?

回覆 引用 TOP

新水好快穿十四萬,二手殘舊十萬

回覆 引用 TOP

引用:

你睇玩錶佬就知,呢幾年賺埋已經上哂岸,市況咁好舖都唔開就知揾夠啦!銀行都唔夠佢地玩,日日都開工

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]