• 瀏覽: 1,412
  • 回覆: 3
琴日出左去衍生集團尖沙咀展銷中心買左D防疫殺菌消毒產品, 買2送1, 計落66折左右.
而家疫情仍然持續, 防疫殺菌消毒產品都係必須, 有興趣既C兄同SIS們, 可以留意下, 我見仲有好多存貨.

香港衍生集團:關懷大眾️與您同心抗疫

👍🏻特別送上抗疫優惠,守護您與家人健康。

現到️衍生集團尖沙咀展銷中心/🏨衍生石門中醫門診,購買私+呵護防疫殺菌消毒產品 🥳全線系列買2️⃣1️⃣🥳

私+呵護
️免洗酒精搓手液
️殺菌消毒洗手液
️殺菌消毒噴霧
️殺菌消毒濕紙巾
產品有效殺菌99.9%
️切合不同人士所需

優惠限時推出,數量有限,售完即止

*如產品混合購買,價錢最低一件為贈品。

🛒立即到:
衍生集團尖沙咀展銷中心:
尖沙咀康宏廣場航天科技大樓12樓1216室(紅磡D1出口)
🈺營業時間:
星期一至五,上午10:00-晚上6:00

衍生石門中醫門診:
石門安群街3號京瑞廣場一期G31地鋪(馬鐵石門站A出口)
🈺營業時間:
星期一至六,上午10:00-晚上8:00

熱賣及精選
引用:
原帖由 LadyBBG 於 2020-3-26 03:49 PM 發表

琴日出左去衍生集團尖沙咀展銷中心買左D防疫殺菌消毒產品, 買2送1, 計落66折左右.
而家疫情仍然持續, 防疫殺菌消毒產品都係必須, 有興趣既C兄同SIS們, 可以留意下, 我見仲有好多存貨.
? ...
謝謝分享, 等我有時間都過去買返D酒精搓手液先.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 LadyBBG 於 2020-3-26 03:49 PM 發表

? ...
之前都好似見有C兄分享免洗酒精搓手液既優惠, 不過無過到去買.
等我叫太太抽時間過去買返D防疫殺菌消毒產品先, 謝謝分享.

回覆 引用 TOP

而家仲有無買2送1優惠? 知唔知優惠做到幾時?

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]