• 瀏覽: 104,504
  • 回覆: 2,977
  • 追帖: 25
本主題由 vw1968 於 2020-5-25 02:25 PM 關閉
打左300場,先得2300萬,底分1300,要放棄了,好難追到上頭200名

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 stony0412 於 2020-5-23 05:25 PM 發表

球場可以用錢買時間,今次真係要狂打,冇其他方法。所以第一日就決定唔打。我一日打五,六個鐘機,家變㗎。
我0課,想試下偷雞,一日打10個鐘,真係人都顛

唔好意思再賣賣廣告
Fest top50多閃多靚章多資源(棋,靈證,哨,錢,特訓vr)賣埋抽今個池d垃圾5星多20萬lp約共110萬lp可以硬突2隻80LV,類型隊連續4個月金鞋,今次平衡隊都坐銀望金
有意請pm我wtsApp or WeChat

附件

6C0E28EA-B67B-4EB9-9AE3-DAEBBB32F825.png(910.98 KB)

2020-5-23 09:57 PM

8638837E-449C-4790-B7A3-964365D9C948.png(350.01 KB)

4431E04B-90D0-434A-AF47-990BD9655E5A.png(637.33 KB)

50A680DE-8F0D-4655-8761-3C248699FA20.png(968.47 KB)

引用:
原帖由 在下路過 於 2020-5-23 09:57 PM 發表

唔好意思再賣賣廣告
Fest top50多閃多靚章多資源(棋,靈證,哨,錢,特訓vr)賣埋抽今個池d垃圾5星多20萬lp約共110萬lp可以硬突2隻80LV,類型隊連續4個月金鞋,今次平衡隊都坐銀望金
有意請pm我wtsApp or WeChat ...
細哨真係流口水。正。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 神棍仔 於 2020-5-23 09:36 PM 發表

一日十個鍾都唔得。

我由星期二晚開始
每日18個鍾
而家打到3380萬

打完今次有排都唔打活動

多少钱?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 alstonwg 於 2020-5-19 12:17 AM 發表

低價放,有意pm
对, 收帳, 可惜我不能回复你的pm
whatsapp 我 +60175896619

回覆 引用 TOP

隻新DDG突3,都係會亂開空中鐵壁,撲出黎比人入空門。。。不過算啦,中到佢都好開心,唔追求完美

引用:
原帖由 西貢重砲 於 2020-5-24 11:56 AM 發表

隻新DDG突3,都係會亂開空中鐵壁,撲出黎比人入空門。。。不過算啦,中到佢都好開心,唔追求完美
btw我覺得個撲救神技,應該會慢慢一隻隻出比啲top龍門。之前喺twitter咪流出左MVP pool張圖,封面其中一個係紐亞,我覺得佢都會有神技

引用:
原帖由 TKHO926 於 2020-5-24 10:53 AM 發表

一日十個鍾都唔得。

我由星期二晚開始
每日18個鍾
而家打到3380萬

打完今次有排都唔打活動
加油 ching,頂埋最後1日

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 西貢重砲 於 2020-5-24 12:00 PM 發表

btw我覺得個撲救神技,應該會慢慢一隻隻出比啲top龍門。之前喺twitter咪流出左MVP pool張圖,封面其中一個係紐亞,我覺得佢都會有神技
三大鋼龍都無神技就死得人啦🤦🏻‍♂️
差在黎緊國家隊guardian會唔會再有神神技

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 神棍仔 於 2020-5-23 09:36 PM 發表

0課都有1300低分,仲要有日打10個鐘的波,真係要請教下點樣可以咁勁

今日入左100內,想問問依家第200名幾多分?

順便問下500名幾多分,同埋有無人追500內暫時用左幾多波(for以後參考,因為我以後唔會再追頭200了,如果投資唔大可以考慮頭500)

引用:
原帖由 Abcabc98 於 2020-5-24 02:23 PM 發表

0課都有1300低分,仲要有日打10個鐘的波,真係要請教下點樣可以咁勁
+1
我抽4下,一千底分都未有
睇嚟唔L使追啦,玩條毛呀

請問大家覺得金手套對龍門表現有冇大影響?

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]