• 瀏覽: 106,574
  • 回覆: 76
  • 追帖: 25
本主題由 vw1968 於 2020-5-25 02:25 PM 關閉
第三場嗰隊係唔係日本9號仔?

附件

Screenshot_20200326-202005_PESCC.jpg(144.34 KB)

2020-3-26 08:22 PM

Screenshot_20200326-202210_PESCC.jpg(129.76 KB)

2020-3-26 08:22 PM

熱賣及精選
引用:
原帖由 車站灰回覆 於 2020-3-26 11:15 PM 發表

琴日打3隊, 18.X萬,19.X萬同20.X萬 輸晒, 和都好丫
上到去都未必對高戰力嘅
國家隊特殊賽啲人太勁,通常都勁輸,我到宜家輸3場,金boot好危。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 車站灰回覆 於 2020-3-28 11:08 AM 發表

carlos打反擊好強. 一偷波中場傳, 通常未有人防佢..
一個好到位嘅彎傳比對方老馬行2步就神之子
琴晚排名賽先食完呢招
其實好多legend嘅傳中技都好好,但剩係用嚟傳波又浪費咗個位。卡洛斯射罰球唔係必入,反宜碧咸成功率重高。

引用:
原帖由 cchin5714 於 2020-3-28 12:12 PM 發表

我罰球首選係老馬神之子
次選細哨停止時間
三選係雙金姨普巴異次元
巴迪斯圖達招戰神又係必入。

引用:
原帖由 車站灰回覆 於 2020-3-28 01:36 PM 發表

呢招我未試過set自由球.
tony兄有冇見過動感射門自由球出?
好似禁區頂就動感,遠啲嘅自由球就戰神。

引用:
原帖由 車站灰回覆 於 2020-3-28 03:22 PM 發表

近期試433F中中放破攻, 唔知係咪d人轉左版AI唔同..冇以前開咁多技. 怪怪地..
不過破攻點都似改弱左. 特別係尼維特果招特別版之前搶到冇朋友.只要入佢偵測範圍, 追第1個就算傳球都會追去第2個兼實搶到咁滯.開技率又高. 而家全場都最多2次.以前呢招顛到可以無cd咁滯

前鋒應該拎黎呃ep吧, 始終防太低了, 同埋破攻感覺要耐力型同力量型會好用d ...
新文仔破攻加射禁區內常出技。

引用:
原帖由 車站灰回覆 於 2020-3-28 07:48 PM 發表

呢招真係好神奇..睇黎係唯一真正禁區內嘅"遠射"技
就算妙控強射都只限禁區內一步
巴迪真係冇投訴

引用:
原帖由 Abcabc98 於 2020-3-29 02:36 PM 發表

我近半年可能太少課,幾次特殊賽都係欠1,2場先有金鞋
課唔課都係輸。通常星期三,四,五就輸,六同日就俾返啲弱隊你。

又搏中左。

附件

Screenshot_20200329-220417_PESCC.jpg(103.64 KB)

2020-3-29 10:06 PM

引用:
原帖由 mini008 於 2020-3-29 10:25 PM 發表

Me too🤝10987812
冇你咁靚,但夠打錦標賽。佢同老馬一齊出冇乜陣可用。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 morton_傻杰 於 2020-3-31 02:55 PM 發表

九號仔都系用肥馬 巴哥 同埋c多夫
c 多夫? 唔係呀?

第7抽中大奬。好耐冇中過碧基。

附件

Screenshot_20200331-203911_PESCC.jpg(138.21 KB)

2020-3-31 08:41 PM

引用:
原帖由 車站灰回覆 於 2020-3-31 08:48 PM 發表

tony兄近幾個pool都有唔錯嘅運~
係呀,慳好多。我等埋比利時國家隊今年可以停課喇。

引用:
原帖由 車站灰回覆 於 2020-3-31 09:25 PM 發表

me 99x1, 97x1,96x1, 94x1..
除左必中5星, 加多1張5星
1round 有2張必guardian 5星, 我有3張 最高97保定. 跑下分都還可以
時勢唔好, 唔係見tony兄中獎我本來都忍緊手..結果又衰多手.咁又課左幾次700 斬手指呀 ...
師兄我累左你,以後會收口。係呀,時勢唔好,抽咭要節制。

抽完咭即刻賣曬啲四星,宜家冇咭去開hard.

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]