• 瀏覽: 23,758
  • 回覆: 272
  • 追帖: 3
本主題由 miss5 於 2020-3-29 08:56 AM 移動
https://youtu.be/QBZ8pMStzL4

以前蓋牌,而家肯驗先至知道佢哋大部份人帶有病毒

熱賣及精選
老美應學大陸,唔驗即零感染

引用:
原帖由 tony1997 於 2020-3-28 03:46 PM 發表

老美應學大陸,唔驗即零感染
曱甴無腦,又一例証🤭

香港黑社會 新字頭 — 民主
https://youtu.be/2zLfgAQpFHQ

美軍都有好多人帶毒

美國病毒已經傳遍世界💀💀

香港黑社會 新字頭 — 民主
大陸淨係排隊領骨灰人數已天文數字

引用:
原帖由 tony1997 於 2020-3-28 03:51 PM 發表

大陸淨係排隊領骨灰人數已天文數字
中共已經克服冠狀病毒肺炎並且把加強版送回美國。

下周末美國確診者將達20萬。

復活節後50將達萬確診。

引用:
原帖由 小婆羅門 於 2020-3-28 04:01 PM 發表

中共已經克服冠狀病毒肺炎並且把加強版送回美國。

下周末美國確診者將達20萬。

復活節後50將達萬確診。
拭目以待

我幾天前就說過美元無限貶,應說這個視頻說的大部份我這幾天感覺都在香討聊過。
這個視頻完全是對中國最樂觀理想化的結果,而且是完全無視了人道的前提,另外蛇吞大象,想也知不可能==中國再大過十倍倒是有那麼一點可能性。但還是失敗居多。
完全的空中樓閣。
這是那個學經濟的中學生發出來的,想讓學過經濟的人笑死是吧,這樣做對中國不會有任何好處只會讓人笑死。
我聽著都覺得害羞==

病毒最初源於美國已無懸念!

今個星期升咗近3000點,仲話唔可能

回覆 引用 TOP

黃屍吾會信佢地偉大嘅主人超越中共成為第一毒國

死仆街黃屍 夠薑就學你地最羨慕嘅人民甘吾好戴口罩 睇你地死幾多

回覆 引用 TOP

剛剛睇完特朗普最新講話,聲調及呼氣節奏,好似瀨咗嘢!

Bulls make money, Bears make money, Pigs and Chickens get slaughtered
主題標籤 #美國
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]