• 瀏覽: 402
  • 回覆: 11
2020瑞士洛桑青年冬奧年 香港撥亂反正年 Samsung S20 Ultra 5G元年
2021東京奧運年 豐田全球氫氣零碳元年
Start Your Impossible!
Mobility for All!
Hope Lights Our Way!
熱賣及精選
引用:
原帖由 qfa3150 於 2020-3-29 12:58 PM 發表

未播,自己的小小意見

歐美爆到死,D人防疫又差,梗係返香港先安全

但新加坡唔好!話哂係亞洲,防疫好得多!留係新加坡,先明智!
新加坡確診有802例,比香港多。按人口、地方比例應該較香港嚴重。
新加坡冇咁多政棍搞屎社區,冇曱甴搞破壞,又快31號喇,月經行動出啦。

2020瑞士洛桑青年冬奧年 香港撥亂反正年 Samsung S20 Ultra 5G元年
呢班留學狗一副高高在上的嘴臉,返到嚟唔隔離,走出街播毒

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 何君妖奶隻娥 於 2020-3-29 01:08 PM 發表

一早全面封關咪無事囉!!
封關?係咪封埋香港人先?而家播毒嗰啲全部都係旅遊完/外國回流嘅香港人。

引用:
原帖由 qfa3150 於 2020-3-29 12:58 PM 發表

未播,自己的小小意見

歐美爆到死,D人防疫又差,梗係返香港先安全

但新加坡唔好!話哂係亞洲,防疫好得多!留係新加坡,先明智!
留學生返香港冇問題,帶住手帶出街就真係好大問題

小小的一陣風呀 慢慢的走過來
請你們歇歇腳呀 暫時停下來
海上的浪花兒開呀 我才到海邊來
原來麼你也愛浪花 才到海邊來
引用:
原帖由 何君妖奶隻娥 於 2020-3-29 01:08 PM 發表

一早全面封關咪無事囉!!
特區和大陸權貴子女未返來,柒婆要大開中門,歡迎佢地和武肺病毒嘛!!

連日的感染數字,證明呢班友,絕大部份都帶毒回港攬炒!!

所有留言,只代表個人意見,並非攻擊讀者。
引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2020-3-29 05:42 PM 發表

特區和大陸權貴子女未返來,柒婆要大開中門,歡迎佢地和武肺病毒嘛!!

連日的感染數字,證明呢班友,絕大部份都帶毒回港攬炒!!
咁歐洲返香港班留學生呢?
柒頭你冇留意感染個案係咩人?

某盲粉:相中人未必係黃翠如,唔似bor

回覆 引用 TOP

主題標籤 #新冠肺炎
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]