• 瀏覽: 13,688
  • 回覆: 40
本主題由 fhx 於 2020-6-4 02:43 PM 下沉
依間野係[url=price.com]price.com[/url] 個價大部份錶款都特別平,但當你去到想買全部都唔係依個價。話説我睇中咗3款錶諗住買其中一隻,3款佢都平過其他店,但去到問佢3款都有但唔係網上個價,問返佢佢話平價冇,原價先有,3款都係咁,但佢嘅原價就貴過其他店!個店員態度極差。後來睇返網上評價,原來好多人都咁講依間野!

RT
揾九笨7

回覆 引用 TOP

😱😱😱

回覆 引用 TOP

黑店

RT

回覆 引用 TOP

RT

回覆 引用 TOP

荷里活商業中心間地鋪仲過癮,直頭好似想殺人咁。
買gshock,千其唔好去旺角鋪頭買

回覆 引用 TOP

裝修一下佢

回覆 引用 TOP

很不錯呦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 MANSVERON 於 2020-4-5 10:34 PM 發表

依間野係price.com 個價大部份錶款都特別平,但當你去到想買全部都唔係依個價。話説我睇中咗3款錶諗住買其中一隻,3款佢都平過其他店,但去到問佢3款都有但唔係網上個價,問返佢佢話平價冇,原價先有,3款都係咁,但佢嘅原價就貴過其他店!個店員態度極差。後來睇返網上評價,原來好多人都咁講依間野!
...
遭遇一樣,正仆街黑店!等執笠!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 MANSVERON 於 2020-4-5 10:34 PM 發表

依間野係price.com 個價大部份錶款都特別平,但當你去到想買全部都唔係依個價。話説我睇中咗3款錶諗住買其中一隻,3款佢都平過其他店,但去到問佢3款都有但唔係網上個價,問返佢佢話平價冇,原價先有,3款都係咁,但佢嘅原價就貴過其他店!個店員態度極差。後來睇返網上評價,原來好多人都咁講依間野!
11009137 ...
樓主 可以試吓直接向 price.com.hk 投訴 ...
小弟經驗買 電腦野 ... 問價 係 貴過 price.com.hk 個價 ... 但一show price.com.hk 個版面價錢 (當然更新日子要近) ... 佢地幾吾順都跟返 price.com.hk 個價 相信 price.com.hk 一定有合作協議 ... 否則 price.com.hk 自己都死

我的世界:
鐘錶網
引用:
原帖由 鐘錶友 於 2020-4-13 09:50 AM 發表

樓主 可以試吓直接向 price.com.hk 投訴 ...
小弟經驗買 電腦野 ... 問價 係 貴過 price.com.hk 個價 ... 但一show price.com.hk 個版面價錢 (當然更新日子要近) ... 佢地幾吾順都跟返 price.com.hk 個價 相信 price.com.hk 一定有合作協議 ... 否則 price.com.hk ...
我當然有講係[url=price.com]price.com[/url] 見到幾多錢,佢話只有正價先有貨,但個廣告係當日出嘅,仲要我問三個款都係一樣只有正價!
投訴唔知有冇用+不過係[url=price.com]price.com[/url]個評價已經好多人咁講依間黑店

RT

回覆 引用 TOP

你中伏?

引用:
原帖由 A1000 於 2020-4-25 12:28 PM 發表

你中伏?
依間野好多人都中伏!

RT

回覆 引用 TOP

以前我也上去行下。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]