• 瀏覽: 4,027
  • 回覆: 36
  • 追帖: 1
有無朋友在淘寶買過廚房用即熱式電熱水爐,請介紹

熱賣及精選
呢個咁危險

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ming234 於 2020-4-7 11:30 PM 發表

點解唔响香港買?
2地安全標準唔同,貴少少放心多多。

The Raymond Voice : 不要做會令自己後悔的事

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ming234 於 2020-4-7 11:30 PM 發表

good luck

回覆 引用 TOP

引用:

之前我係淘寶買左,用左兩年都無事。
佢本來叫廚房浴室寶,多數係駁廚房要黎洗碗用,不過我就攞黎沖涼裝花灑,好處真係即熱,壞處就係唔會好似煤氣咁熱騰騰

引用:
原帖由 palmaxpc 於 2020-4-7 11:58 PM 發表

之前我係淘寶買左,用左兩年都無事。
佢本來叫廚房浴室寶,多數係駁廚房要黎洗碗用,不過我就攞黎沖涼裝花灑,好處真係即熱,壞處就係唔會好似煤氣咁熱騰騰 ...
厨房洗碗用嘅單相熱水爐用黎冲涼,D水流咪屙尿咁細
你都好唔怕凍。。。。

發熱嘅電器唔夠膽用淘寶,始終擔心安全

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 暗戀林鄚 於 2020-4-8 02:46 AM 發表

厨房洗碗用嘅單相熱水爐用黎冲涼,D水流咪屙尿咁細
你都好唔怕凍。。。。
我加左當時那款流行既方頭增壓式花灑頭,剛剛好

小心爆炸啦

引用:

呢 D 野邊有慳 .. 買完你重要自己裝 ..

正常有牌既師父係唔會同你裝架 ..

就算揾到人同你裝 .. 貨價運費加裝工 ..不如香港買好過啦 ..

回覆 引用 TOP

唔驚爆炸?祝君好運

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 時代垃圾 於 2020-4-8 08:23 AM 發表

小心爆炸啦
無啲新意,次次都係呢句。

回覆 引用 TOP

現在返唔到深圳, 有難度啊, 

呢種電器好似不是就咁可以進口運來香港

回覆 引用 TOP

引用:

去實體店買安心啲

回覆 引用 TOP

台灣試過出意外,有個女人用即熱爐發生爆炸,臉部毀了容

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]