• 瀏覽: 15,825
  • 回覆: 142
引用:
原帖由 Vh888321 於 2020-4-23 10:45 AM 發表

我次次一定去幫襯豬腳薑~
新馬路果面好靜~
記得當年某媒體介紹過該豬腳薑舖,一時間超多人去買導致d薑未能入味!

新馬路一帶係旅遊區,平時8成都係遊客,淡靜好正常。

引用:
原帖由 phmo 於 2020-4-23 02:31 PM 發表

記得當年某媒體介紹過該豬腳薑舖,一時間超多人去買導致d薑未能入味!

新馬路一帶係旅遊區,平時8成都係遊客,淡靜好正常。
而家應該熱朝過去,無咁多人,因為次次都好入味~
但百老匯果面分店硬係覺得無三盞燈本店好食~~
係呀~見鉅記10間close 8間就知~

回覆 引用 TOP

我求求其其同心血來潮就會走去澳門

我要做師奶們眼中的股神,以及茶餐廳中的特約財經演員。
引用:
原帖由 Vh888321 於 2020-4-23 10:43 AM 發表

11月應該點都攪掂啦掛~
賽會回覆我話大賽車籌備工作照常進行

引用:
原帖由 garykuok 於 2020-4-24 11:39 AM 發表

我求求其其同心血來潮就會走去澳門
去食下野,行下,好正~

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 smithhehehaha 於 2020-4-24 01:29 PM 發表

賽會回覆我話大賽車籌備工作照常進行
咁就好啦~咁師兄會唔會住番晚睇賽車?

引用:
原帖由 Vh888321 於 2020-4-24 08:01 PM 發表

咁就好啦~咁師兄會唔會住番晚睇賽車?
學你話齋,言之尚早

引用:
原帖由 smithhehehaha 於 2020-4-24 08:02 PM 發表

學你話齋,言之尚早
都係~而家個心都飛左去澳門,成日要睇澳廣視望下新聞睇下澳門情況

回覆 引用 TOP

我都好想去澳門食下行下,次次去都會試吾同洒店嘅自助餐,吾知疫情後會唔會開反

小弟就打算今年年尾過去澳門一行, 睇嚟應該可以如期起行。

呢個係每一個香港人都應該要思考o既問題:

香港可以冇壹傳媒;
定係可以冇TVB?

(改編自電影"寒戰"對白)
今日氹仔旅遊區終見人影,不過係澳門人一家大細去行街!

引用:
原帖由 巴士小小工人 於 2020-4-25 12:27 AM 發表

我都好想去澳門食下行下,次次去都會試吾同洒店嘅自助餐,吾知疫情後會唔會開反
jw自助餐

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Kai_Fong 於 2020-4-25 04:06 PM 發表

小弟就打算今年年尾過去澳門一行, 睇嚟應該可以如期起行。
年尾得啦!不過我唔想年尾咁耐

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 phmo 於 2020-4-25 06:10 PM 發表

今日氹仔旅遊區終見人影,不過係澳門人一家大細去行街!
好呀!我地自己黎唔到,都想你地開心家庭樂官也街青洲灶記,我好掛住你杯紅豆奶茶

回覆 引用 TOP

9月聽落有少少憧憬, 望就咁望啦

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]