• 瀏覽: 15,834
  • 回覆: 142
自助餐問題要請教其他Ching鳥
但300元/位,高級啲都要補錢噶😽

引用:
原帖由 Vh888321 於 2020-5-1 09:20 AM 發表

對普羅大眾來講,方便格價,對商戶黎講,可能會有d問題。咁師兄你認為呢?
感覺好似回到老共產黨時代。雖然價格透明有利競爭

引用:
原帖由 weisacmei 於 2020-5-1 02:07 PM 發表

自助餐問題要請教其他Ching鳥
但300元/位,高級啲都要補錢噶😽
回力Buffet唔錯,剛好$300~

Sometimes when we touch

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 smithhehehaha 於 2020-5-1 02:11 PM 發表

感覺好似回到老共產黨時代。雖然價格透明有利競爭
太透明,商戶之間競爭超多~而家大環境都咁艱難了,係味一定要呢個時間攪~~~

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Vh888321 於 2020-4-22 05:13 PM 發表

唉,9月生日,希望黎到啦~
生日咁大不了

回覆 引用 TOP

冇問題

回覆 引用 TOP

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 salsafan 於 2020-5-4 05:39 PM 發表

個人覺得澳門會係全東南亞城市裡面經濟復甦得最快嘅地方。除咗賭同嫖,澳門重有好多嘢玩好多嘢食。
有乜野玩?
澳門仲悶過香港

下半生或者可以

引用:
原帖由 salsafan 於 2020-5-4 05:39 PM 發表

個人覺得澳門會係全東南亞城市裡面經濟復甦得最快嘅地方。除咗賭同嫖,澳門重有好多嘢玩好多嘢食。
同意~

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 鄭雨滇二世 於 2020-5-4 08:17 PM 發表

有乜野玩?
澳門仲悶過香港
食下野,行下,志在relax

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 skyeyes 於 2020-5-5 07:25 AM 發表

下半生或者可以
下半生咁嚴重~

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 鄭雨滇二世 於 2020-5-4 08:17 PM 發表

有乜野玩?
澳門仲悶過香港
澳門真係冇野玩,連唯一嘅大型主題公園漁人碼頭都做唔掂。

所以有人認為所謂去澳門玩,就係去賭,更有人主觀咁認為,中意去澳門嘅香港人,基本上只係為左去賭。

但我過去10年,每年起碼過三次澳門,多起上嚟一年五六次,九成會過夜,但一次都冇賭過。

我會去relax,去試下唔同嘅靚酒店,澳門大名嘅五星酒店我多數住過,真係喺酒店度hea架咋,但我覺得都減到壓。

正如有人中意去陽光與海灘嘅地方一樣,都係為左減壓,輕鬆下,咁我都可以話陽光與海灘點解唔去淺水灣?做乜嘥咁多錢搭飛機去第二度?

所以每個人旅遊消費嘅方式唔同。

如果你諗住旅行就要好玩,除非賭你都覺得好玩,否則澳門真係唔啱你。

引用:
原帖由 一人行 於 2020-5-5 11:05 PM 發表

澳門真係冇野玩,連唯一嘅大型主題公園漁人碼頭都做唔掂。

所以有人認為所謂去澳門玩,就係去賭,更有人主觀咁認為,中意去澳門嘅香港人,基本上只係為左去賭。

但我過去10年,每年起碼過三次澳門,多起上嚟一年五六次,九成會過夜,但一次都冇賭過。

我會去relax,去試下唔同嘅靚酒店,澳門大名嘅五星酒店我多數住過,真係喺酒店度hea架咋,但我覺得都減到壓。

正如有人中意去陽光與海灘嘅地方一樣,都係 ...
同意!
澳門每年有幾千萬旅客,但政府統計數字,只有30%會進入賭場。
只係喜歡賭嘅人,唔會發現世上還有其他事物。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]